SP House World propune finisaje pentru baie unice si cu personalitate

Transforma-ti baia intr-o incapere demna de revistele de design interior

Cine nu si-ar dori o baie unica si speciala? Daca in trecut baile din apartamente si din case pareau toate ca trase la indigo, in ziua de astazi, din fericire, optiunile sunt cat se poate de variate, fiind disponibile chiar si materiale inovative, care ii ajuta pe oameni sa-si puna in valoare spatiul de locuit, sa-si personalizeze pardoseala si unul sau mai multi pereti, dupa bunul plac si dupa propriile necesitati.

Daca rasfoiesti revistele online sau fizice de design interior, probabil stii ca in ziua de astazi este la mare cautare microcimentul in amenajarea bailor. De ce il prefera designerii? Aici ar fi multe de spus, dar, sintetizand, acestea sunt avantajele cele mai importante, care fac din microciment o optiune de top pentru specialisti: se aplica peste orice suprafata rigida, fie ca este vorba despre pardoseala veche din piatra, gresie sau de obiecte sanitare, precum cazi sau toalete, finisajul este unul continuu, fara fragmentari, iar personalizarea sa este una permisiva. In plus, raportul calitate-pret este unul foarte bun.

Microcimentul este un material decorativ pe baza de ciment, rasini, pigmenti naturali si alte componente, fiind potrivit atat pentru suprafetele exterioare si interioare. Aspectul sau deosebit il face sa fie recomandat de designeri. El poate fi mat, satinat, lucios, usor rugos sau lis, astfel ca se potriveste in toate stilurile, de la clasic, la modern, oferind un aspect uniform, aerisit si special. Exista de asemenea mai multe palete cromatice de microciment pentru baie, astfel ca in fiecare casa microcimentul va putea fi personalizat dupa bunul plac si in acord cu celelalte elemente, cum ar fi peretii sau articolele de mobilier din baie.

Microcimentul de la SP House World – caracteristici tehnice de exceptie

Foarte important in alegerea unui microciment de calitate este furnizorul de la care se achizitioneaza. La SP House World oferta este una foarte variata, iar materia prima este importata de la Topcret, lider mondial in productia de microciment, cu o experienta pe piata de peste 20 de ani.

Caracteristicile microcimentului Topcret il fac sa fie perfect pentru a fi montat in bai: este 100% impermeabil, iar rezistenta sa sporita este data de utilajele tehnologice de ultima generatie care sunt implicate in procesul de realizare. Datorita acestor calitati speciale ale sale, microcimentul de la SP House World este foarte popular si apreciat in multe tari din Europa de cei care pun pret pe calitate.

SP House World – referinta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare

Acest material pentru finisaje este din ce in ce mai utilizat si in locuintele din Romania, fiind potrivit atat pentru constructiile de la zero, cat si pentru renovari. De asemenea, se preteaza pentru pardoseala sau pereti interiori si exteriori.

Cei de la SP House World ofera servicii complete clientilor, care au intotdeauna parte de o experienta placuta – de la consultanta in alegerea microcimentul potrivit pentru un anumit proiect, pana la furnizarea materiei prime si servicii de montaj. In plus, in acest magazin ai parte de un pret corect.