Unde sa iti cumperi casa in Bucuresti?

Alegerea unui complex rezidential de case necesita o informare atenta

Te-ai hotarat sa iti cumperi o noua locuinta si esti in cautare de case in Bucuresti? Un prim aspect asupra caruia va fi necesar sa te hotarasti este zona in care este amplasata casa. Si pentru ca nu este usor sa alegi un complex rezidential, venim in ajutorul tau cu informatii referitoare la cele mai importante considerente pe care trebuie sa le ai in vedere cand iei o astfel de decizie.

Cand vine vorba de vanzare case Bucuresti este un oras plin de variante pentru toate gusturile si bugetele. Iar cu atat de multe optiuni la dispozitie, este necesar sa stii sa faci diferenta dintre o oportunitate de investitie si o alegere care se va dovedi a fi neinspirata mai devreme sau mai tarziu. Investitia in locuinta in care iti vei petrece tot restul vietii nu se rezuma doar la suma de bani pe care o vei aloca achizitionarii unei case, ci este vorba despre mai mult de atat: o investitie in viitorul tau si al familiei tale, in stilul de viata pe care ti-l doresti.

Complex rezidential in mediul urban sau in mijlocul naturii?

Probabil iti surade ideea de a trai inconjurat de un cadru natural superb, insa nu vrei sa renunti la facilitatile pe care le ofera traiul in mediul urban. Casa ideala s-ar afla intr-un complex rezidential care imbina aceste doua beneficii. Din fericire, unii dezvoltatori imobiliari au luat in calcul aceasta varianta, care s-a concretizat intr-un proiect rezidential de succes: Liziera de Lac.

Amplasat la sud-est de Bucuresti, cu iesire directa la autostrada A2 si la doar 15 minute distanta de statia de metru Anghel Saligny, Liziera de Lac este un proiect rezidential care iti ofera liniste departe de agitatia orasului, dar care este suficient de aproape de capitala, astfel incat locuitorii sa aiba acces facil la mediul urban. Linistea pe care am mentionat-o este asigurata de micro-universul natural superb din jurul acestui complex rezidential, amplasat pe malul Lacului Tataru, la marginea padurii.

Cum te asiguri ca vei avea un trai confortabil?

Confortul este un aspect important de luat in calcul atunci cand vine vorba de case, atat din punct de vedere al felului in care iti vei amenaja locuinta, cat si in ceea ce priveste mediul in care este amplasata.

Luand ca exemplu Liziera de Lac, acest proiect rezidential este prevazut cu toate facilitatile menite sa iti asigure un trai confortabil. In cadrul complexului, relaxarea este la ea acasa, datorita unor beneficii precum piscina cu bazin semi-olimpic, locul de promenada de pe marginea lacului, curtile generoase, spatiile verzi si terenurile de sport. Totul a fost gandit in cele mai mici detalii in dezvoltarea acestui complex rezidential de langa Bucuresti, in care locatarii au acces la un spatiu modern de co-working, precum si la farmacii, gradinite si restaurante.

Asadar, daca planuiesti sa iti cumperi o casa in Bucuresti, este recomandat sa ai in vedere avantajele si dezavantajele pe care le implica locul in care este amplasat complexul rezidential din care face parte locuinta. Cu cat ai parte de mai multe facilitati, atat din punct de vedere al confortului si relaxarii, cat si de ordin practic, cu atat mai mult va creste si gradul satisfactiei resimtite la gandul ca ai facut o investitie inteligenta.