Spitalul SANCONFIND atrage tot mai mulți medici

În 2015, în Poiana Câmpina se deschidea cel mai nou și mai modern centru medical din județul Prahova. Astăzi, spitalul SANCONFIND atrage tot mai mulți medici și asta datorită aparaturii performante, condițiilor de lucru și a profesionalismului personalului care lucrează aici.

De curând, echipei SANCONFIND i s-au mai alăturat doi medici specialiști la secția de obstetrică-ginecologie. Este vorba despre doctorul Ion Constantinescu (medic specialist cu competențe în laparoscopie ginecologică) și doctorul Țurcanu Denis (medic specialist obstetrică-ginecologie).

“Sanconfind este o oportunitate pentru orice doctor care dorește să evolueze în profesie. Deocamdată în România, dar și în țările mai avansate, doar mediul privat este în măsură să ofere medicilor și pacienților mijloace de diagnostic și tratament de ultimă generație și condiții necesare pentru aplicarea protocoalelor medicale în permanentă actualizare. Condițiile de aici și profesionalismul stuff-ului medical m-au atras, iar acum mă bucur să fac parte din echipa de medici de la Sanconfind,” Țurcanu Denis medic specialist obstetrică-ginecologie.

Pe lângă atragerea medicilor cu experiență dar și a celor care au lucrat în străinătate și vor să revină în țară pentru a-și face meseria, anul acesta, spitalul Sanconfind a obtinut aprobarea de structura pentru „spitalizarea de zi”. Noua sectie, are o capacitate de 12 paturi pentru specialitati chirurgicale si medicale, pe o suprafata de circa 1.000 mp. Aceasta aprobare permite Centrului Medical SANCONFIND sa abordeze domenii mai complexe de servicii medicale, cum ar fi operatii care necesita o internare de maxim 12 ore.

Citeste continuarea aici,