Startupul Clujean Yload care promite că vor digitaliza transporturile de mărfuri folosind inteligența artificială

Atunci când îți desfășori activitatea în domeniul transportului de marfă și logisticii, înțelegi foarte bine cât de important este să fii eficient, atât în ceea ce privește timpul, cât și privitor la costuri.

Inteligența artificială face transportul de mărfuri mai eficient

Piața de transport mărfuri și logistică din România a rămas în stadiu incipient, folosind tehnologiile vechi care existau la momentul în care aceasta a fost creată. Nevoia de progres este necesară și o susțin la unison companiile care activează în acest domeniu.

Ce este Yload

Yload este primul marketplace din România care promite să asigure tranziția la un mod eficient de coordonare a transportului pe distanțe lungi și scurte. Platforma folosește integral inteligența artificială, astfel că totul se derulează rapid, eficient, cu costuri mici și la cel mai înalt nivel de performanță. Companiile de transport vor putea folosi platforma pentru a căuta un transportator, pentru a rezerva transportul, pentru completarea documentelor și pentru plăti.

Yload este o aplicație ușor de utilizat, intuitivă care dorește să adune tot ce are nevoie o companie într-o singură rețea smart și interconectată.

Yload are ca si targhet până în 2023 să ajungă cel mai important marketplace din Romania, digitalizând procesul de transport intelligent.

Cum ajută Yload şi inteligenţa artificială?

Yload nu este doar o platformă de urmărire a mărfurilor, este un instrument activ care foloseşte inteligenta artificială, ajutându-te să iei rapid cele mai bune decizii pentru companie. Poţi optimiza timpul şi costurile de transport cu simple interogări. După cum ştii, prețul pentru transport este unul dinamic, variază în funcţie de disponibilitate. Urmărind recomandările yload companiile pot descoperi detalii importante cu privire la disponibilitate şi cel mai mic preţ.

Yload caută şi găseşte, resurse, astfel camioanele care ajung la destinaţie nu mai rămân oprite până la încărcarea completă. Cu inteligenţa artificială Yload managerul de transport nu poate doar să urmărească starea mărfurilor, dar are ocazia să găsească parteneri noi. Lucrurile devin dinamice, sunt eliminați timpii morţi şi la final de luna toată lumea are profit!

Transportatorii au acum ocazia să analizeze comportamentul şoferilor. AI de la Yload urmăreşte şi analizează comportamentul oamenilor din spatele volanului. Astfel se poate face un profil real al fiecărui șofer. În funcţie de aceste rezultate se poate realiza un program personalizat, fapt ce sporeşte randamentul companiei.

Yload are informaţii din trafic pe care le furnizează  în timp real șoferilor şi managerilor. Cu aceste informaţii pot fii evitate din timp blocajele în trafic, pot fi ocolite drumurile închise, practic sunt eliminați timpii de așteptare. Cursele devin predictibile, neîntrerupte de blocaje neaşteptate.

Yload este o interfață ușor de folosit ce îți va fi mereu la îndemână. Platforma construită pe baza inteligenței artificiale și a noilor tehnologii va fi disponibilă pe piață în luna aprilie 2021. Companiile de transport pot testa platforma gratuit accesând următorul link Testeaza yload acum