Sungate își face rebranding!

Anunț: Sungatevogue.ro devine Sungatefashion.ro!

Ce presupune acest proces de înnoire? Pe scurt:

Un nume și un website noi

Numele brandului reprezintă o componentă importantă. Acesta este primul lucru pe care clienții îl observă atunci când își propun să cumpere un produs. Numele trebuie să fie original și să descrie tipul de servicii oferit. Astfel, ne propunem ca schimbarea numelui să pună în evidență pasiunea femeilor pentru îmbrăcăminte și pentru accesorii, cu ajutorul noii denumiri: SungateFashion.

Valabilitatea conturilor deja existente

Vestea bună este că toți clienții deja existenți își vor păstra conturile create. Astfel, nu mai este nevoie să treceți prin procedura de a crea un cont nou și nu veți pierde piesele vestimentare adăugate la favorite, adăugate în coșul de cumpărături sau istoricul comenzilor.

Serviciul de ținute pe comandă

O dată cu această schimbare apar și numeroase beneficii pentru clienți. Considerăm că este importantă încurajarea stilului personal, dar și libertatea de a experimenta stiluri îndrăznețe. Astfel, gama de produse din magazin este îmbunătățită pentru a satisface dorințele fiecărei femei, indiferent de stilul vestimentar pe care îl adoptă. În catalog se găsesc numeroase produse simple, de bază în garderoba oricărei femei, potrivite pentru clientele care au un stil vestimentar clasic. Pentru femeile care au un stil vestimentar îndrăzneț, avem o varietate de produse în modele unice și în culori vii, care scot în evidență pofta de viață a femeii care le poartă. Diversitatea de imprimeuri, materiale, culori și croieli contribuie și la definirea unui stil propriul în cazul în care acesta lipsește.

Serviciul de închiriere rochii și ținute

În cazul în care o femeie nu găsește ținuta mult visată, are oportunitatea de a da frâu imaginației și de închiria pe perioada dorită ceea ce își dorește, în funcție de preferințele proprii. Pentru ca acest serviciu să fie oferit într-un mod facil, este nevoie de măsurile corpului, tipul de ținută dorit, culorile și alte detalii pe care clienta le preferă pentru ca ținuta să fie în conformitate cu așteptările sale. Personalul va fi alături de fiecare clientă pe parcursul acestui proces, pentru ca fiecare femeie să obțină o ținută spectaculoasă.

Despre magazinul și ofertele Sungate

SungateFashion este un magazin online și fizic de îmbrăcăminte care a luat naștere din pasiunea pentru modă și stil și din dorința de a oferi încredere în sine și o atitudine îndrăzneață femeilor. SungateFashion începe un alt capitol, prin rebrandingul magazinului.

Acest brand a fost fondat în anul 2018 și este destinat femeilor care vor să își adauge în garderoba lor piese de colecție, elegante și casual, care le vor face remarcate la toate evenimentele la care participă.

Linii directoare în oferta Sungate

Categoria de ținute casual vine cu numeroase variante pentru momentele de zi cu zi din care puteți alege. În această categorie se află rochiile mini, rochiile midi și rochiile lungi, topuri și bustiere, jachete și geci, pulovere, pantaloni, salopete, fuste, compleuri și jeans. Aceste piese vestimentare sunt ușor de purtat, oferind lejeritate în mișcare și ușor de accesorizat.

Rochiile casual sunt perfecte pentru plimbările în parc, cumpărături sau pentru realizarea unor activități în oraș. O singură piesă care nu necesită prea mult efort. Topurile și bustierele sunt piese perfecte pentru zile călduroase, peste care se pot adăuga geci sau jachete pentru un look complet.

Puloverele sunt potrivite pentru momente în care e nevoie de un plus de confort termin. Jeanșii sunt piese de bază în garderoba oricărei femei, fiind ușor de purtat, combinat și accesorizat cu alte piese. Fustele pun în valoare o ținută feminină. Salopetele și compleurile scot din impas orice femeie, deoarece le face viața mult mai ușoară prin îmbrăcarea unei singure piese sau a două piese deja gândite să se potrivească împreună. Astfel, alegerea unei ținute poate fi realizată într-un timp scurt.

SungateFashion va fi o nouă experiență pe piața de modă, reunind o varietate de piese de îmbrăcăminte în noile tendințe, potrivite pentru orice stil vestimentar, pentru orice tip de siluetă, dar și variante de ținute pentru definirea propriului stil, pentru a mulțumi fiecare clientă care folosește serviciile magazinului.

Detalii de Contact

Adresă: Calea Dorobanți 206, București 010585

Program magazin: Luni – Vineri:12-20, Sâmbătă 12 – 18

Telefon: 0729 005 544

Magazin online: Sungate Fashion – Haine dama fashion din colecții noi

Program magazin online: 24/24, 7/7.