Tablou rotund Sunset decorat cu muschi, ciuperci si ferigi stabilizate

Apusul de soare este oriunde frumos si incantator, o frumusete aproape de nedescris, in care natura pare ca isi revarsa cu darnicie armonia culorilor sale, pe draperia orizontului sau.

Tabloul Sunset, decorat cu muschi, ciuperci si ferigi stabilizate a fost creat pentru a va bucura oricand de un peisaj spectaculos, acasa ori la birou. Chiar daca o masina a timpului nu a fost inca inventata, prin tablouri licheni expuse intr-un spatiu reusim sa dam timpul inapoi sau sa il oprim pentru cele mai frumoase momente. Asa avem timp sa ne ocupam de suflet, sa il hranim cu emotie, cu bucurie, traind la maximum momentul in sine.

Tabloul Sunset decorat cu ferigi stabilizate, ciuperci, muschi natural plat si bombat reproduce, prin arta inramata, frumusetea si puterea vizuala a unei decoratiuni cu licheni. Se intampla adesea sa zambim cand il privim, si asta, pentru ca intervine emotia, suflul pe care doar un artist sensibil il poate transmite dincolo de imagini. Iar pentru ca tabloul sa ne poarte pe o gama a emotiilor, a trairilor, pe cele mai frumoase acorduri, lichenii, muschii si plantele stabilizate sunt premium, calitatea 1, cu o culoare uniforma, textura deosebita, rezistenta in timp. Decoratiunea este executata manual si unica, asa cum ar trebui sa fie, de fapt, orice moment trait de noi, cu noi.

Pentru a va bucura de frumusetea unor tablouri cu licheni pentru mai mult timp, este important ca incaperile in care sunt expuse sa respecte cateva reguli:

– sa nu fie asezate in bataia directa a razelor soarelui/a altor surse artificiale de lumina, ca de altfel, nici in raza obiectelor de iluminat cu halogen (lumina calda);

– sa nu fie montate in imediata apropiere a unei surse de caldura, precum un calorifer, semineu, aparat de aer conditionat;

– sa nu fie expuse in exterior;

– sa fie expuse in spatii cu un nivel de umiditate peste 40% si temperaturi de 12-30 grade Celsius.

Optand pentru tablouri cu licheni de cea mai buna calitate, momentele preferate vor prinde viata prin culori vii ce reliefeaza clipele care conteaza cu adevarat pentru noi. Decoratiunea Sunset nu are nevoie de intretinere speciala, nu necesita toaletare, lumina sau apa, iar lichenii premium isi pastreaza forma, textura si culoarea pentru o perioada de aproximativ 10 – 15 ani. Pe langa efectul estetic deosebit, acestia sunt un indicator natural al umiditatii aerului, astfel ca ei se usuca cand umiditatea scade sub 40% si revin la textura pufoasa atunci cand aceasta creste peste 40%. De asemenea, sunt 100% biodegradabili, nu atrag insecte, sunt non-alergici si non-toxici.

Tabloul Sunset decorat cu muschi, ciuperci si ferigi stabilizate se poate utiliza ca si decor interior atat acasa, cat si in mediu corporate, oferind o atmosfera sanatoasa si propice invatarii in gradinite, scoli, locuri de joaca indoor. Se poate personaliza in functie de dorinte, cu cea mai mare grija, motiv pentru care produsul final poate diferi usor de cel prezentat. Insa micile diferente sunt cele care vor oferi un caracter unic si special unei decoratiuni cu licheni in care se pune suflet.