Tacâmuri și veselă de unică folosinţă pentru o igienă mai bună

Tacâmurile de plastic se dovedesc a fi extrem de utile, mai ales când comandăm mâncare de la catering la serviciu, loc în care nu avem acces la toate comodităţile noastre de acasă.

Site-ul magaiznului ktering.ro oferă o vasta gamă de cutii catering. Aici găseşti: tacâmuri unică folosinţă, pahare unică folosinţă, pahare plastic, pahare carton, palete cafea, farfurii unică folosinţă, farfurii biodegradabile, caserole unică folosinţă, pahare carton.

Vesela de unică folosinţă din plastic este mai igienică. În unele restaurante chiar nu se mai foloseşte decât vesela de acest tip. De la farfurii şi până la tacâmuri, managementul unor unităţi în care se servesc alimente a luat decizia de a înlocui vesela care trebuie curăţată. Acesta decizie este cu atât mai bună cu cât, în contextul actualei pandemii, trebuie să avem grijă ce consumăm şi de unde consumăm. Şi asta include şi vesela. Aşa că, dacă sunteţi serviţi cu farfurii şi tacâmuri ce sunt ulterior arucate, aţi ajuns în locul potrivit.

Unul dintre principalele avantaje pe care le au aceste consumabile de unică folosinţă (farfurii, pahare, beţe pentru frigărui, folii alimentare, etc.) este faptul că pot fi utilizate pe o arie largă, atât de către persoanele individuale, fără o ocazie şi/sau un eveniment anume, fie de către societăţi. Pot fi folosite aceste consumabile pentru angajaţi, dar şi pentru organizarea de evenimente importante unde sunt mulţi invitaţi, însă nu ne permitem costurile unui eveniment cu fast sau, pur şi simplu, nu dorim să investim foarte mult în acest aspect.

Poţi apela la farfurii de unică folosinţă şi la alte consumabile similare ce nu necesită investiţii mari şi care-ţi permit să organizezi un eveniment pe placul tău. Ba mai mult, utilizând aceste consumabile poţi mări lista invitaţilor, mai ales dacă deja ţi-ai stabilit şi un meniu la fel de accesibil, pe care îl poţi prepara cu uşurinţă în casă.

Un alt avantaj al acestor accesorii este şi cel legat de sănătate. Consumabilele de unică folosinţă sunt destinate uzului unic, pe moment, ceea ce înseamnă că fiecare invitat / persoană va avea propriile tacâmuri. Pe principiul că niciodată nu poţi cunoaşte o persoană suficient de bine, mai ales din punct de vedere medical, aceste consumabile te ajută să-ţi menţii sănătatea deoarece nu se produce un contact cu celelalte persoane care pot fi purtătoare de bacterii şi viruşi, şi care pot da naştere diferitelor boli.

De aceea, alegerea unor farfurii biodegradabile şi caserole de unică folosinţă în favoarea clasicelor recipiente din porţelan sau metal este o idee bună, mai ales în deplasări. Aceste tacâmuri de unică folosinţă pot fi foarte uşor reciclate odată ce au fost folosite.

Folosirea tacâmurilor de unică folosinţă nu este doar convenabil pentru mediul înconjurător şi igienă, dar şi pentru cine doreşte să nu petreacă mult timp să spele vase. Chiar dacă vorbim de o petrecere precum cea a zilei de naştere, farfuriile din plastic sau carton pot foarte bine să înlocuiască pe cele din porţelan. Acestea pot fi aruncate imediat ce au fost folosite, economisind timp şi spaţiu!