Terra Sacrae Agency – Agentie de marketing full service

Într-o lume tot mai digitalizată, prezența online a afacerii tale nu mai este doar un moft, ci o necesitate. Aici intervine Terra Sacrae Agency, o agenție de marketing online dedicată dezvoltării afacerilor în mediul online. Cu o gamă largă de servicii care cuprinde crearea de site-uri de prezentare, crearea de magazine online, audituri SEO, optimizare SEO, link building, strategii de marketing și promovare prin PPC Google Ads și Facebook Ads, Terra Sacrae Agency este soluția completă pentru toate nevoile de marketing digital ale dumneavoastră.

Vă prezentăm o parte din serviciile agenției:

Strategii de Marketing Personalizate

Dorim să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de afaceri în mediul online. De aceea, oferim strategii de marketing personalizate, adaptate nevoilor și specificului afacerii dvs. Echipa noastră de specialiști va analiza atent industria în care activați, publicul țintă și concurența pentru a dezvolta tactici eficiente. Vom identifica cele mai potrivite canale de promovare, creând mesaje și conținut relevant și captivant. Utilizând tehnici avansate de optimizare SEO, promovare pe rețelele sociale și publicitate plătită, vom maximiza vizibilitatea brandului dvs. și vom atrage audiența potrivită. Monitorizăm constant rezultatele și ajustăm strategiile pentru a vă asigura succesul pe termen lung. Cu Terra Sacrae Agency, veți avea un partener dedicat și experimentat în realizarea obiectivelor dvs. de marketing online.

Creare Site de Prezentare

Optimizat SEO și UX

Website-ul afacerii tale este practic cartea ta de vizită în mediul online. Și nu doar atât!

Un site de prezentare este bine realizat este cel mai puternic instrument de marketing existent la ora actuala.

Da, este esențial ca acesta să fie atractiv, ușor de navigat și să ofere informații relevante despre produsele sau serviciile pe care le oferi dar nu e suficient. El trebuie gandit si realizat in asa fel incat sa iti aduca clienti din mediul online.

La Terra Sacrae Agency, specialiștii noștri în design web și UX (User Experience) lucrează împreună pentru a crea un site de prezentare care să reflecte identitatea brandului tău și să ofere o experiență de navigare plăcută pentru utilizatori. Mai mult, fiecare site pe care îl dezvoltăm este optimizat SEO, astfel încât să aibă toate șansele să apară în primele rezultate ale motoarelor de căutare.

Creare Magazin Online

Pe măsură ce mai mulți oameni se îndreaptă spre internet pentru a face cumpărături, a avea un magazin online devine tot mai important pentru afaceri. La Terra Sacrae Agency, oferim servicii de creare de magazine online „la cheie”. Aceasta înseamnă că ne ocupăm de totul, de la planificarea și designul magazinului până la dezvoltarea, testarea și lansarea acestuia.

Echipa noastră de specialiști în marketing online și dezvoltare web va crea un magazin online complet funcțional și personalizat, adaptat nevoilor și cerințelor unice ale afacerii dvs. Înțelegem că fiecare afacere are particularitățile sale, așadar vă vom asculta cu atenție pentru a înțelege obiectivele și așteptările dvs.

Vom dezvolta o platformă de e-commerce intuitivă, ușor de administrat și care oferă o experiență plăcută utilizatorilor. De la designul atrăgător și adaptabil la mobil, până la sistemul de plată sigur și gestionarea eficientă a produselor și comenzilor, ne asigurăm că magazinul online va reflecta imaginea și brandul dvs., creând încredere și fidelizând clienții.

Vom implementa funcționalități cheie, cum ar fi gestionarea inventarului, integrarea cu sistemele de plată și livrare, evaluarea produselor și recenziile clienților, pentru a vă oferi o experiență completă de cumpărare online. În plus, vom integra instrumente de analiză și monitorizare a traficului și a comportamentului utilizatorilor, astfel încât să puteți obține informații valoroase despre performanța magazinului online și să luați decizii informate pentru optimizarea acestuia.

Nu aveti timp sa ne puneti la dispozitie informatiile necesare – respectiv descrieri produse, fotografii? Nici un fel de problema. Putem realiza descrieri optimizate SEO pentru toate produsele dumneavoastra si pentru categoriile acestora.

Audit SEO Gratuit

Oferim un audit SEO gratuit, prin care analizăm site-ul tău din punct de vedere al optimizării pentru motoarele de căutare. Acesta este un pas esențial în dezvoltarea unei strategii SEO eficiente.

Echipa noastră de specialiști va analiza următoarele aspecte importante ale site-ului dvs.:

  1. Cuvinte cheie: Vom examina cuvintele cheie utilizate pe site-ul dvs. și vom evalua relevanța și popularitatea lor în căutările online.
  2. Structură și arhitectură a site-ului: Vom verifica modul în care este structurat site-ul dvs., inclusiv navigația, URL-urile, ierarhia paginilor și utilizarea etichetelor HTML adecvate.
  3. Optimizare conținut: Vom evalua conținutul existent al site-ului dvs., inclusiv titlurile paginilor, meta-descrierile, tag-urile de antet și conținutul propriu-zis, pentru a ne asigura că este optimizat corespunzător și atrăgător pentru motoarele de căutare și utilizatori.
  4. Viteză de încărcare a paginilor: Vom analiza timpul de încărcare a paginilor dvs. și vom identifica orice aspecte care ar putea afecta experiența utilizatorilor și clasamentul în motoarele de căutare..

La finalul auditului SEO, veți primi un raport detaliat și personalizat care va cuprinde recomandări și strategii pentru a îmbunătăți clasamentul și vizibilitatea site-ului dvs. în motoarele de căutare.

Optimizare SEO

Oferim servicii complete de optimizare pentru a vă ajuta să obțineți clasamente mai bune în rezultatele motoarelor de căutare și să atrageți trafic relevant și calificat către site-ul dvs. Echipa noastră de experți în marketing online vă va ghida prin procesul de optimizare, efectuând cercetări de cuvinte cheie, optimizând conținutul și structura site-ului dvs., construind legături de calitate și monitorizând constant performanța. Scopul nostru este să vă ajutăm să obțineți vizibilitate maximă online și să atingeți obiectivele de afaceri prin intermediul optimizării SEO

Link Building

Link Building este o strategie esențială în domeniul optimizării SEO și nevoia de a obține backlink-uri relevante și de calitate către site-ul dvs. În calitate de Terra Sacrae Agency, suntem aici pentru a vă ajuta să construiți o rețea solidă de legături pentru a spori autoritatea și vizibilitatea site-ului dvs. în motoarele de căutare.

Echipa noastră de specialiști în marketing online și optimizare SEO va identifica site-uri puternice și relevante în domeniul dvs. de activitate, care pot fi potențiali parteneri pentru obținerea backlink-urilor. Vom crea strategii personalizate și tactici de link building care să se potrivească nevoilor și obiectivelor dvs. de afaceri.

Prin publicarea de articole de calitate și relevante pe aceste site-uri de autoritate, vom obține backlink-uri către site-ul dvs., ceea ce va contribui la creșterea vizibilității și a clasamentului în motoarele de căutare. Ne asigurăm că backlink-urile sunt naturale și respectă normele impuse de motoarele de căutare pentru a evita orice penalizări.

Promovare PPC Google Ads și Facebook Ads

Alături de strategiile SEO, promovarea prin Pay-Per-Click (PPC) pe platforme precum Google Ads și Facebook Ads poate aduce rezultate rapide și măsurabile. Echipa noastră va configura, administra și optimiza campaniile tale PPC pentru a maximiza rentabilitatea investiției tale.

La Terra Sacrae Agency, combinăm expertiza tehnică cu o abordare prietenoasă și personalizată. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne străduim să oferim soluții de marketing online care să aducă rezultate reale și tangibile. Și, daca ați citit acest articol pană la capăt și sunteți producător român sau prestați servicii în Romania  oferim un site de prezentare sau magazin online cu plata după rezultate.
Suna bine? Daca da, suntem la un click distanta!