Tianli – pentru revigorarea organismului

Simtiti nevoia sa va revigorati organismul? Vreti sa aduceti o imbunatatire sanatatii dumneavoastra? Vizitati magazinul online SamDistribution.ro si comandati produsul Tianli, ce are o compozitie 100% naturala, compusa doar din extracte din fructe si plante medicinale orientale cu efect benefic asupra sanatatii.
Ingredientele din compozitia acestui supliment alimentar sunt recunoscute de mii de ani pentru beneficiile aduse organismului uman.
Tianli fiole este un produs natural ce stimuleaza organismul , indiferent de varsta. Dupa administrarea unei singure fiole de Tianli, veti dormi mai bine, organismul se va revigora, iar apetitul sexual se va imbunatati considerabil. Totodata produsul Tianli ajuta la prevenirea incaruntirii, va scapa de tiuitul in ureche si sustine functiile reproducatoare.
Tianli contine extracte din plante ce amelioreaza sanatatea sistemului reproducator. Ingredientele unice ale produsului, au proprietati antioxidante, ce ajuta in lupta contra radicalilor liberi, vinovati de aparitia stresului oxidativ si a numeroase afectiuni.
Ingredientele din compozitia Tianli au fost folosite inca din antichitate de medicina naturista traditionala. Ca un scurt exemplu, iarba tapului, planta ce se regaseste in compozitia Tianli, a fost si este folosit cu succes in medicina naturistă chineză, datorita capacitatii de imbunatatire a sanatatii sexuale.
Totodata, studiile realizate dealungul timpului i-au demonstrat capacitatea de planta cu efect afrodisiac, cu efecte pozitive asupra productiei de hormoni.

Beneficiile pentru organismul aduse de Iarba Tapului:
Ajuta la imbunatatirea libidoului.
Stimuleaza productia de estrogen si testosteron (in special in cazul femeilor aflate la menopauza).
Ajuta la stimularea circulatie sanguine.
Contribuie la cresterea circulatie sanguine
Are rol vasodilatator, dilata vasele de sange.

Un alt ingredient cu o importanta deosebita din compozitia produsului Tianli este radacina de Polygonum, cunoscuta in China ca si He-Shou-Wu, aceasta creste fertilitatea si previne imbatranirea. Planta mai este recunoscuta si pentru capacitatea sa de a creste fertilitatea la barbati.
In compozitia Tianli se mai regaseste si Saline cristanche, un alt ingredient cu beneficii nenumarate pentru organismul uman. Saline cristanche are rolul de a ameliora starile de oboseala, fiind un excelent tonic. Totodata planta ajuta la cresterea secretiei de hormoni atat pentru barbati cat si pentru femei.
Fructele goji actioneaza benefic asupra aparatului reproducator masculin si ajuta totodata la cresterea. Fructele de goji au capacitatea de a creste fertilitatea in mod natural. Exista dovezi ca acestea amelioreaza imfertilitatea in cazul persoanelor cu incapacitat de ovulatie sau cu insuficienta ovariana premature.
In compozitia Tianli se mai regasesc Damnacanthus, Eleutherococcus senticosus si Hypoxis minor care actioneaza sinergic pentru revigorarea organismului.

Acest produs are urmatoarele beneficii:
Sustine sanatatea organismului.
Actioneaza eficient in lupta cu radicalii liberi
Amelioreaza starile de oboseala si revigoreaza organismul.
Ajuta la ameliorarea starilor de oboseala.
Sustine sanatatea sistemului imunitar.

Persoanele care au folosit Tianli in considera un produs excelent, fara efecte secundare si dureri de cap. Ei au marturisit ca Tianli te ajuta sa te simti mai energic. Asadar, daca va doriti o revigorare semnificativa a organismului, comandati online pe SamDistribution.ro