Inovator! Implant dentar cu vindecare post-operatorie de 7 ori mai rapida

Interventia de plasare a unui implant dentar se numara printre cele mai importante proceduri realizate in cadrul unei clinici stomatologice. Prin urmare, tehnologia folosita in acest scop este mai mult decat un detaliu care face diferenta – este o garantie a reusitei tratamentului cu implant dentar! Iar reusita unui astfel de tratament nu se masoara doar in rezultatele estetice si functionale, ci si in confortul resimtit de pacient. Iar cand facem apel la confort, ne referim la o experienta cat mai putin traumatizanta.

Asadar, gratie tehnologiei de ultima generatie, acum pacientii pot beneficia de o interventie de plasare a unui implant dentar pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa in timp record si cu vindecare a tesutului de 7 ori mai rapida! Astfel, recuperarea post-operatorie nu mai este o problema si are loc in cel mai scurt timp.

PRGF Endoret pentru implant dentar cu vindecare post-operatorie extrem de rapida

Tehnologia factorilor de crestere PRGF Endoret se numara printre cele mai noi si utile tehnologii folosite in domeniul stomatologiei la ora actuala. Acest sistem ultraperformant a reusit sa inlature una dintre cele mai mari temeri ale pacientilor care merg la medicul stomatolog pentru un tratament cu implat dentar: durerea. De asemenea, PRGF Endoret s-a dovedit a fi o tehnologie inovatoare prin inlesnirea si grabirea celei mai anevoioase etape pentru pacient: recuperarea post-operatorie.

Aceasta tehnologie revolutionara vindeca tesuturile de 7 ori mai repede, fara ca pacientul sa resimta durere in locul asupra caruia s-a intervenit. In plus, tehnologia pentru vindecare rapida asigura medicilor implantologi o rata de succes a osteointegrarii de 100%, fara riscuri sau complicatii ulterioare. In cei 15 ani de cercetare, cu mai bine de 700.000 de cazuri inregistrate in peste 20 de tari, nu s-a constatat nicio reactie adversa a tehnologiei PRGF Endoret.

Cum functioneaza tehnologia factorilor de crestere PRGF Endoret?

Bazandu-se pe principiul vindecarii ranilor de pe corp prin eliberarea propriilor proteine de catre organism, aceasta tehnologie uimitoare consta in doi pasi fundamentali:

1. Recoltarea a circa 9 ml din sangele pacientului. Sangele respectiv este apoi centrifugat, cu rolul de a obtine plasma necesara vindecarii rapide a tesuturilor. In acest scop, centrifuga PRGF Endoret functioneaza cu o viteza de 1000 de turatii/minut. In doar 8 minute componentele sangelui sunt separate, iar hematiile sunt izolate de plasma.

2. Transformarea plasmei in pasta cu proprietati regeneratorii. Astfel, plasma obtinuta in prima faza este introdusa ulterior intr-un cuptor special si este transformata intr-o pasta ce se va aplica pe locul asupra caruia s-a intervenit cu implant dentar.

Utilizarea tehnologiei PRGF Endoret, in combinatie cu grefa osoasa, imbunatateste cicatrizarea lamboului si grabeste vindecarea in urma inserarii unui implant dentar. In concluzie, beneficiile acesteia sunt:
– recuperare post-operatorie simpla si nedureroasa;
– reducerea inflamatiei si a durerii;
– accelerarea epitelizarii tesuturilor moi;
– grabirea regenerarii osoase.

Mai mult decat atat, pentru ca zambetul este doar unul din aspectele care contribuie la frumusetea ta, tehnologia PRGF pentru implant dentar reprezinta inclusiv o solutie revolutionara impotriva imbatranirii. Procedura, disponibila in premiera la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti, poate fi un tratament estetic natural ce te ajuta sa scapi de riduri cu ajutorul propriului sange!