Top 3 imprimante multifuncționale profesionale potrivite pentru afacerea ta

Sediile de firme necesită aparate moderne, precum calculatoare, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, dar și alte electronice, pentru eficientizarea sarcinilor de zi cu zi. Astfel, dacă vrei să investești într-un spațiu de muncă ce oferă angajaților toate beneficiile tehnologice, începe prin investirea în dispozitivele digitale!

Descoperă topul celor mai bune trei imprimante multifuncționale potrivite pentru afacerea ta, ca să te bucuri de un print de calitate, de managementul documentelor, dar și de rapiditate și randament!

RICOH SP C840DN / SP C842DN

Imprimanta multifuncțională RICOH SP C840DN / SP C842DN este un dispozitiv potrivit pentru birouri datorită tuturor facilităților pe care le oferă. Produsul pune la dispoziție o calitate superioară a imaginii, având o viteză mare de printare, de 40/60 ppm. Dispozitivul poate lucra cu numeroase tipuri de hârtie grele, imprimând chiar și bannere.

Specificațiile imprimantei RICOH SP C840DN / SP C842DN sunt performante, având CPU Intel Celeron-M 1,75 GHz, memorie standard de 2GB RAM și spațiu de stocare de 320 GB HDD, ciclu de funcționare de până la 200.000 imprimări lunar. Dacă domeniul tău de activitate necesită printarea imaginilor la o calitate superioară, atunci acesta este modelul ideal pentru tine!

RICOH P C600

Imprimanta RICOH P C600 pune la dispoziție patru tăvi de hârtie, astfel încât procesul de printare să fie rapid pentru toți angajații tăi. Produsul este compact și foarte ușor de folosit. Vei putea conecta imprimanta prin dispozitivele compatibile cu NFC, dar și prin AirPrint sau Google Cloud Print.

Un produs de nădejde, imprimanta RICOH P C600 este compactă și silențioasă, cu panou LCD, viteză de ieșire de 40 ppm, memorie RAM 2GB și capacitate de stocare internă de 320 GB HDD, cu procesor Intel® Atom Processor ApolloLake:1.3 GHz. Imprimanta are o durată lungă de viață, putând fi folosită zi de zi, în funcție de activitățile firmei.

RICOH P 502

Imprimanta multifuncțională RICOH P 502 este ușor de folosit și răspunde la toate cerințele într-un timp foarte scurt. Dacă ai nevoie de xeroxarea, printarea sau imprimarea mai multor grupuri de foi, atunci acesta este produsul ideal pentru activitățile tale! Dispozitivul are un design compact și o funcționare silențioasă, de aceea poate fi folosit în orice birou, indiferent de dimensiunea acestuia, fără a deranja colegii de la locul de muncă.

RICOH P 502 are o capacitate internă de stocare de 320 GB HDD. Informațiile introduse în aceasta sunt protejate, deoarece poți seta o parolă care va păstra în siguranță documentele confidențiale. Datorită tehnologiei LED, imprimanta va oferi pentru firma ta viteză, fiabilitate și calitate!

Imprimantele multifuncționale sunt ideale pentru locul de muncă deoarece oferă numeroase beneficii angajaților. Alege dintre cele trei produse de top pentru un spațiu de lucru productiv și plăcut!