TOP 5 cele mai apreciate branduri sport din toate timpurile

Nike, Converse sau Adidas sunt doar câteva branduri care produc haine și încălțăminte de calitate.

Află ce companii se află în topul celor mai mari branduri sport din toate timpurile, din rândurile de mai jos!

Converse

Nu trebuie să fii pasionat de modă că să auzi de Converse, o companie care a luat naștere în 1908, sub numele de Converse Rubber Shoe Company. Dacă ai avut măcar o pereche de teniși de la Converse, știi deja că brandul și-a menținut aceeași linie estetică, prin producerea de încălțăminte casual, care se potrivește cu orice articol vestimentar, de la jeanși la rochii feminine.

În primii ani, brandul Converse a produs doar pantofi de cauciuc pentru bărbați, femei și copii, urmând ca afacerea să devină extrem de profitabilă, datorită modelelor unice. În 1917, Converse a lansat și linia de pantofi de baschet, moment în care își schimbă și numele brandului, în Converse All Stars, cunoscut astăzi la nivel global.

Vans

Fondat în aceeași perioadă cu apariția culturii hippie, brandul Vans este unul dintre cele mai cunoscute branduri de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii. A luat naștere în California și, la fel ca brandul Converse, a păstrat timp de decenii întregi același stil.

Frații Paul și James Van Doren s-au bucurat de un succes colosal cu brandul Vans, care a fost recunoscut în anii 2000 că una dintre cele mai bune companii americane în ceea ce privește producerea de articole sport. Modelele Vans sunt purtate în special de către tineri, dar se adresează tuturor categoriilor de vârstă, prin încălțămintea clasică și versatilă.

Fila

În rândul celor mai populare branduri de articole sport se numără și Fila, al cărei sediu central s-a mutat în Coreea de Sud, începând cu 2007. Colecția Fila pune la dispoziția utilizatorilor unele dintre cele mai populare linii, precum Fila Shoes și Fila Heritage, iubite de pasionații de modă din întreaga lume.

De la Fila poți cumpăra atât încălțăminte sport, cât și treninguri, bluze, pantaloni și accesorii ca rucsacurile sau borsetele, extrem de cool și actuale.

Adidas

Cu siguranță ai în dressing cel puțin o piesă vestimentară de la Adidas, fie că este vorba despre un hanorac clasic sau o pereche de teniși, ideali pentru moda de stradă. Adidas este unul dintre cei mai mari producători și furnizori de echipament sportiv din întreaga lume, atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru oamenii obișnuiți.

Compania Adidas este cunoscută sub sloganul Impossible is nothing, fapt ce reprezintă întocmai povestea brandului. Încălțămintea produsă într-un mic oraș german a ajuns să facă furori printre cele mai mari vedete din sport, muzică și cinema, așadar imposibilul este posibil, cu multă perseverență.

Adidas iese în evidență prin cele mai importante linii de creație, precum Adidas Originals, Adidas Performance și Adidas Style Essential, modele clasice și performante ale companiei.

Nike

Brandul Nike a fost fondat în 1964, cu implicarea lui Phil Knight și Bill Bowerman, atlet și profesor de renume în industria sportului. Ambii au decis să îmbunătățească tehnologia pantofilor de alergare. În acest fel, au fost create modele extraordinare de pantofi sport, care au concurat cu cele mai bune branduri din lume.

Produsele Nike se află în colecția celor mai mari staruri de la Hollywood și, datorită prețurilor accesibile, sunt achiziționate de persoane obișnuite, din orice colț al lumii.

Aceste branduri aproape că nu mai au nevoie de nicio prezentare! Care este preferatul tău?