Top 5 cele mai cool si trendy modele de incaltari feminine pentru toamna lui 2021

Este normal ca indiferent de sezon sa-ti doresti sa te imbraci cat mai cool, astfel incat sa te simti extraordinar in momentul in care iesi din casa. Daca adori trendurile si iubesti sa te imbraci cat mai la moda, atunci este obligatoriu sa afli care sunt cele mai ravnite incaltari ale toamnei anului 2021. Citeste in continuare articolul si afla ce trebuie sa porti in aceasta toamna, pentru a fi in trend. 

Iata care sunt cele mai frumoase incaltari de dama din aceasta toamna:

  • Botine cu franjuri

Daca vrei sa iesi in evidenta si daca doresti ca fiecare tinuta in parte sa fie speciala, cat mai originala, atunci trebuie neaparat sa iei in considerare botinele de toamna de la Reverse, care sunt extrem de cool si potrivite oricarui buget. 

 

Este bine sa te orientezi spre modelele cu franjuri – cu ajutorul acestora poti scoate din anonimat orice tip de vestimentatie. Cu alte cuvinte, indiferent ca porti outfituri simple, banale sau tinute wow, poti atrage atentia asupra ta cu o astfel de pereche de incaltari. 

  • Botine tip cowboy

Daca iti plac vestimentatiile originale, cat mai nonconformiste, atunci este necesar sa cumperi si o pereche de botine tip cowboy. Acestea pot fi purtate atat cu cele mai frumoase rochii si fuste din garderoba, cat si cu blugi skinny ori boyfriend. 

Sunt tipul de incaltari potrivite pentru timpul liber, insa in unele combinatii, pot fi luate in considerare si la interviurile de angajare ori la intalnirile de afaceri. 

  • Cizme lungi tip soseta

Daca adori sa porti rochii vaporoase mini sau midi, atunci trebuie sa ai in garderoba si o pereche de cizme lungi, mulate pe picior, tip soseta. Este ideal sa alegi o nuanta frumoasa de rosu, mov sau albastru, astfel incat sa adaugi fiecarei tinute in parte o pata de culoare. 

Acest tip de incaltari pot fi purtate fara retineri, atat cu rochii uni, cat si cu rochii cu imprimeuri abstracte ori foarte moderne. Sunt genul de cizme care pot fi luate in considerare la numeroase tinute impresionante. 

  • Pantofi Oxford cu ciucuri

Daca nu te incanta foarte tare tocurile, atunci nu trebuie sa-ti faci griji, fiindca exista numeroase incaltari de toamna care se poarta mult in acest an. De exemplu, poti alege sa mergi la birou cu o pereche de pantofi de tip Oxford, intr-o nuanta placuta de argintiu si cu ciucuri in partea din fata. 

Acest tip de incaltari pot fi purtate cu pantaloni la dunga sau cu rochii casual. Sunt foarte versatili, comozi si nu provoaca dureri de picioare, asa ca pot fi purtati de dimineata pana seara. 

  • Adidasi cu imprimeu abstract

Daca adori sa porti incaltaminte sport, atunci este obligatoriu ca in toamna acestui an sa detii o pereche de adidasi cu imprimeu abstract. Acestia pot fi purtati atat la outfiturile sport, cat si la cele casual. Cu alte cuvinte, pot fi luati in considerare, atat in timpul orelor de miscare, cat si in momentul in care doresti sa iesi la cafea cu cele mai bune prietene. 

In cele din urma, ia in considerare toate incaltarile prezentate pentru aceasta toamna, pentru a te imbraca cat mai bine si pentru ca starea ta de spirit sa fie una extraordinara. 

 

Sursa foto: Pixabay.com