TotalEnergies Marketing Romania recompensat cu premiul pentru excelență

TotalEnergies Marketing Romania a fost premiat la Gala Excelenței în Afaceri 2022, eveniment de elită al societăților comerciale brașovene, organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Gala a avut loc în data de 7 iulie, la noul Aeroport Brașov – Ghimbav, o locație deosebită și promițătoare pentru dezvoltarea regională, reprezentând, totodată, și locul de întâlnire al antreprenorilor locali, al oamenilor de afaceri, precum și al factorilor de decizie din zona municipală Brașov.

Cu această ocazie, TotalEnergies Marketing Romania a fost premiat pentru excelență, reușind să se claseze timp de 9 ani în Topul Național al Firmelor, faza județeană, în cadrul categoriei Fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului.

TotalEnergies Marketing Romania se numără printre companiile care se implică activ în comunitatea locală din Județul Brașov, iar premiul primit pentru opt ani la rând este de neprețuit.

Faptul că efortul continuu depus de întreaga echipă TotalEnergies Marketing Romania este recunoscut și apreciat nu poate decât să ne aducă bucurie. Întreaga echipă luptă pentru un scop comun, acela de a oferi tuturor clienților produse și servicii de calitate, într-un timp cât mai scurt și, poate cel mai important, într-o manieră cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ne spune Didier GrimaultManaging Director TotalEnergies Marketing Romania.

Gala Excelenței în Afaceri 2022 a reprezentat și un prilej pentru mediul de afaceri și comunitatea brașoveană de a marca performanțele economice realizate de către toate firmele participante, și, totodată, locul unde întreprinzătorii din zona Brașov au avut ocazia de a dezbate mediul economic actual, oportunitățile de creștere și, nu în ultimul rând, strategiile demne de adoptat pentru asigurarea unui impact pozitiv asupra mediului.

Potrivit dnei. Codruța Leonte, reprezentantă a TotalEnergies Marketing Romania în cadrul evenimentului, Gala Excelenței în Afaceri 2022 a reprezentat o oportunitate excelentă pentru a cunoaște oameni noi, care împărtășesc aceleași valori și idealuri. Așteptăm cu nerăbdare ediția următoare, iar până atunci, ne vom strădui să aducem la fel de multă plus valoare comunității de afaceri, pentru a fi în continuare demni de acest premiu.