TotalEnergies Marketing Romania sărbătorește Ziua Mondială a Mediului

TotalEnergies Marketing Romania a organizat o acțiune de mediu în data de 10 iunie 2022, cu participarea echipelor din cele trei locații ale companiei – Cristian, Ozun și București. Acțiunea a avut drept scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la problemele de mediu și la pericolul de dispariție a anumitor specii de păsări.

În fiecare an, în data de 5 iunie, sărbătorim Ziua Mondială a Mediului, instituită în anul 1972 de către Adunarea Generală a Națiunilor unite și constituind cel mai important element al ,,Programului pentru Mediu’’ al Națiunilor Unite.

Cu acest prilej, TotalEnergies Marketing Romania a organizat o acțiune de mediu în data de 10 iunie 2022, cu participarea echipelor din cele trei locații ale companiei – Cristian, Ozun și București. Acțiunea a avut drept scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la problemele de mediu și la pericolul de dispariție a anumitor specii de păsări. Mijlocul ales pentru realizarea acțiunii a fost reprezentat de construcția și decorarea căsuțelor de hrănit păsări, iar fiecare dintre echipele participante a avut libertatea de a alege atât designul, cât și decorul casei. De asemenea, pentru a avea un colț de natură și acasă, fiecare angajat a primit în dar câte o plantă în ghiveci, pe care să o îngrijească, amintindu-i, astfel, de responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o purtăm naturii.

Pentru a aprecia talentul și creativitatea participanților, aceștia au fost evaluați de către un juriu, format din: Ion CiolacuConsul onorific al Franței la BrașovDaniela MoașaDirector Alianța FrancezăRaduly IstvanPrefect al județului CovasnaMihaela Mandrea-MuraruManaging Director AS 24Eniko BordasPrimarul comunei OzunGicu CojocaruPrimarul comunei CristianDidier GrimaultManaging Director TotalEnergies Marketing RomaniaAdriana Record, Director Executiv CCIFERThierry GouraultPreședintele Consiliului de Administrație al TotalEnergies Marketing Romania.

,,Misiunea TotalEnergies este de a pune bazele unui viitor mai bun. Cu prilejul evenimentului din data de 10 iunie, echipele TotalEnergies Marketing Romania nu doar că au ajutat păsările, ci s-au și distrat și au lucrat în echipă!’’, afirmă Didier Grimault, Managing Director, TotalEnergies Marketing Romania.

Anul acesta, #OnlyOneEarth este sloganul ales de către Organizația Națiunilor Unite pentru celebrarea Zilei Mondiale a Mediului. Valorile companiei TotalEnergies se aliniază cu ideea de #UnSingurPamant și, tocmai de aceea, participarea la astfel de acțiuni de mediu este una dintre activitățile ce nu pot lipsi din companie.