Totul despre cele mai bune servicii funerare din sectorul 6

Firmele profesioniste de pompe funebre din Bucuresti tind sa isi imparta activitatea pe sectoare, abordarea respectiva avand numeroase avantaje. In primul rand, acestea vor reusi sa raspunda mai prompt si sa ajunga mai rapid la domiciliul persoanelor decedate, dar si sa colaboreze mai strans cu institutiile statului.

Este si cazul Casei Bucur, care ofera servicii funerare din sectorul 6 pana in sectorul 1. Iata raspunsurile la unele dintre cele mai frecvente intrebari referitoare la activitatea acestei firme:

1. Care sunt cartierele deservite de firma de servicii funerare sector 6? Casa Bucur deserveste urmatoarele cartiere importante din sectorul 6: Crangasi, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti, Militari si Regie. In aceste zone, locuiesc peste 330.000 de bucuresteni, conform ultimului recensamant.

2. Care este programul acestei firme de pompe funebre? Intrucat o astfel de tragedie se poate produce la orice ora din zi si din noapte, Casa Bucur ofera servicii funerare in sectorul 6 non stop. In cazul in care o ruda sau un prieten apropiat al dumneavoastra inceteaza din viata, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa apelati firma de pompe funebre. Reprezentantii se vor deplasa imediat la locuinta persoanei trecute in nefiinta si vor demara activitatile specifice evenimentului funest.

3. Ce servicii funerare va sunt oferite in sectorul 6? O firma profesionista de pompe funebre include in oferta sa urmatoarele servicii: imbalsamare / tanatopraxie, transport funerar, inhumare / incinerare, ba chiar si servicii de repatriere decedati, in cazul conationalilor care isi gasesc sfarsitul in afara granitelor tarii.

In plus, Casa Bucur a inclus in premiera un serviciu funerar in sectorul 6. Este vorba despre consultanta funerara predeces, care se acorda rudelor unei persoane aflate in stadiul terminal al unei boli, pentru ca acestea sa se poata pregati cum se cuvine pentru „marea trecere” si sa poata estima costurile inmormantarii.

4. Ce produse funerare va sunt puse la dispozitie? Este vorba despre sicrie si capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare. Mai exact, toate cele necesare pentru organizarea ireprosabila si fara incidente a inmormantarii. Tineti cont ca, desi vorbim despre un eveniment tragic, acesta tot trebuie pus la punct in cele mai mici detalii, iar firma de servicii funerare din sectorul 6 se va ocupa de toate aspectele birocratice si organizatorice.

5. Ce alte informatii va sunt oferite prin intermediul serviciilor funerare din sectorul 6? Pe site-ul Casei Bucur, veti afla totul despre Legea funerara, ajutorul de inmormantare, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, dar si despagubirile in caz de deces prin accident de munca.

Nu in ultimul rand, va este oferita lista cimitirelor si bisericilor din sectorul 6, pentru ca dumneavoastra sa faceti intotdeauna alegerea potrivita.