TripMe.ro – portal de turism

Intr-o lume aflata permanent in miscare, intr-o era a vitezei, calatoriile si vacantele au devenit un lucru normal si o dorinta pe care o avem in fiecare an. Multitudinea de sisteme informatice si site-uri de documentare si impresii de vacante postate de turisti determina ca alegerea unei vacante sa se mute tot mai mult in mediul online, unde cu usurinta catorva click-uri se poate alege vacanta dorita.

Portalul de turism TripMe.ro vine in ajutorul turistilor cu o baza de date uriasa aducand doritorilor atat cazari individuale cat si pachete personalizate cu avionul sau autocarul. Avantajul pe care il ofera acest portal se afla in contactele directe pentru multiple destinatii de vacanta asa incat se vine in intampinarea turistilor cu oferte speciale cu discount de pana la 40% indiferent ca vorbim de pachete Early Booking sau vacante Last Minute .Se aduce astfel pe piata turistica din Romania un concept nou, user friendly, bazat pe un soft dezvoltat de-a lungul anilor astfel incat turistii sa poata rezerva cu usurinta din cativa pasi simpli direct de pe calculator sau telefon.

TripMe isi doreste sa devina unul dintre principalele portaluri de turism din Romania, aducand peste 1 milion de oferte de vacanta si aflat intr-o permanenta dezvoltare. Se incerca acoperirea unei plaje cat mai mari de variante de vacante din care turistii pot rezerva:
– pachte cu avionul sau autocarul in Grecia;
– charter avion pentru destinatii din Turcia – Antalya, Kusadasi, Bodrum;
oferte in Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach sau alte destinatii din Bulgaria;
– vacante exotice in Cuba, Thailanda sau Republica Dominicana.

Procesul de rezervare decurge foarte simplu iar ca facilitati de plata se poate opta pentru plata cu cardul, transfer bancar sau chiar si plata cu tichete de vacanta pentru ofertele in Romania.

Chiar daca vine cu un aer fresh si aduce tehnologii de ultima generatie in ceea ce priveste modul de ofertare si gasire a vacantei potrivite, TripMe are in spate o echipa a unei agentii de turism cu peste 16 ani de activitate, asa incat putem spune ca vacanta dumneavoastra se afla in mainile unei echipe de profesionisti desavarsiti care sunt gata sa va asiste incepand din momentul in care sunteti in cautarea unei vacante pana in clipa cand va intoarceti acasa.