Trebuie sa transporti mobila? Afla care sunt avantajele unui transport realizat de profesionisti

 

Trebuie sa iti muti domiciliul sau biroul si ai de transportat mobila? Evident, nu o poti transporta singur cu masina personala, motiv pentru care ai nevoie de ajutorul unor profesionisti in domeniu. Poti contacta imediat o firma de mutari mobila pentru a stabili toate detaliile, indiferent ca este vorba despre mutari mobila Bucuresti sai mutari mobila Ilfov. Compania de transport mobila este disponibila pe toata raza judetului Ilfov si a municipiului Bucuresti.

In plus, pe langa confort si simplitate, compania de transport mobila asigura o siguranta completa. Pentru a proteja mobila pe parcursul transportului, masinile sunt complet dotate cu huse de protectie si folie cu bule acolo unde este cazul.

Daca totusi te incapatanezi sa transporti singur piesele de mobilier, va trebui sa faci alegerile pe baza a doua criterii principale: volum si distanta.

Daca mobila este prea voluminoasa, nu va incapea in masina personala, motiv pentru care va trebui sa inchiriezi o masina potrivita. Daca distanta este prea mare, costurile pot fi destul de mari ca timp, combustibil, impachetat/despachetat, transportat din locuinta in masina si invers.

Indiferent ca muti o simpla comoda, un coltar sau o mobila de sufragerie sensibila, trebuie luate masuri stricte de siguranta pentru a nu deteriora mobilierul pe parcursul transportului. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje pe care la ai daca transporti mobila cu o firma de profesionisti in domeniu:

  • Economie de timp, energie si bani;
  • Echipa profesionista cu vasta experienta in domeniu;
  • Siguranta garantata pe parcursul transportului de mobila;
  • Utilaje si masini dotate specific transportului de mobila;
  • Eficienta in derularea actiunii de transport;
  • Pe deplin multumit;

Contacteaza acum compania de transport mobila Bucuresti Sprintmove si obtine imediat o cotatie de pret estimativa si stabileste perioada estimate. Costul este calculat pe distanta de deplasare, volumul mobilei si serviciile conexe.