Un an de când funcționează “spitalizarea de zi” la SANCONFIND

Pentru a asigura un confort sporit în actul medical dedicat vindecării cât mai rapide a afecţiunilor pacienților şi pentru o monitorizare riguroasă a stării de sănătate, Clinica Medicală SANCONFIND oferă servicii de spitalizare de zi, la indicaţia medicului, contra cost sau cu CNAS.

Luna aceasta, secţia de spitalizare de zi a împlinit un an de când oferă servicii în condiţii hoteliere deosebite, peste nivelul standard, în vederea unor investigaţii mai amănunţite, tratamente sau intervenţii rapide și sigure.

Peste 1500 de pacienţi au apelat la spitalizare de zi la Clinica Medicală SANCONFIND

“ La Clinica Medicală SANCONFIND se acordă servicii medicale de top, cu o echipă de specialişti dedicată. Peste 1500 de pacienți au beneficiat de aceste servicii medicale în decursul unui an. Pacientul vine, este consultat, diagnosticat, apoi primește recomandările medicale. Pacienții, dar și personalul medical sunt de acord cu această formă de spitalizare rapidă și eficientă, fiind benefică pentru toată lumea. Pacienţii pot fi monitorizați în continuare prin cabinetele ambulatorii”, a precizat antreprenorul Ioan Simion.

Specialităţile în care se oferă spitalizare de zi, cu CNAS sunt: cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, diabet, nutriţie şi boli metabolice, obstetrică-ginecologie.

Mai multe detalii  Un an de când funcționează “spitalizarea de zi” la SANCONFIND