Vacanta pe care nu o vei uita niciodata: alege o oferta de cazare in Delta Dunarii!

Se spune ca nicaieri nu este ca acasa si, ce e drept, daca vrei sa ai parte de o experienta unica, intr-un loc fara asemanare, nu e nevoie sa parasesti Romania. Delta Dunarii este o rezervatie naturala, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind deopotriva cea mai mare suprafata de stuf din lume, cat si una dintre zonele cu cea mai mare biodiversitate de pe planeta.

Cu alte cuvinte, Delta este un loc pe care trebuie sa il vizitezi macar o data! Insa, dupa prima vizita, este garantat ca te vei indragosti de cea mai bine conservata delta de pe continentul european si ca te vei intoarce aici cu fiecare ocazie! Din fericire, agentia de turism Christian Tour ti-a pregatit cele mai bune oferte de cazare Delta Dunarii, care iti vor permite sa experimentezi coltul de rai existent chiar in tara ta.

Paradisul natural al Europei

Oaza de liniste si relaxare, Delta gazduieste peste 5.500 de specii, dintre care peste 1.500 sunt plante ocrotite de lege in Romania. Insa acest loc este si raiul ornitologilor, care vor descoperi aici mai mult de 300 de specii de pasari rezidente si migratoare, printre care si egrete, pelicani, lebede, gasca cu gat rosu sau cormoranul mic. Biodiversitatea Deltei o aseamana cu Marea Bariera de Corali din Australia.

Daca optezi pentru una dintre ofertele de cazare Delta Dunarii, vei putea explora padurea Letea si padurea Caraorman, singurele paduri de nisip de pe teritoriul romanesc. Cat despre pasionatii de pescuit, ei nu vor avea timp sa se plictiseasca. In Delta, pot vizita Casa Pescarului de la Mahmudia si Muzeul Lotcii de la Mila, doua muzee dedicate pescaritului.

Desi Delta s-a format pe parcursul a zece mii de ani, ea continua sa creasca, fiind cel mai tanar pamant de pe teritoriul Romaniei. Doar 10% din suprafata sa este reprezentata de uscat, Delta Dunarii fiind cea mai mare zona umeda din Europa.

Cazare Delta Dunarii: o experienta de lux in mijlocul naturii!

Daca vrei sa petreci cateva zile in locul fermecat in care Dunarea intalneste Marea Neagra, agentia de turism Christian Tour iti aduce cele mai bune oferte de cazare Delta Dunarii. Poti opta pentru Green Village Resort, unde ai parte de aventura, natura salbatica, relaxare si confort garantat, totul in acelasi loc! In pachetul de vacanta sunt incluse cazarea, masa, dar si asistenta turistica.

De asemenea, o alta oferta de cazare Delta Dunarii este reprezentata de Hotelul Lebada Luxury Resort & Spa, singura locatie de 5 stele din Delta. Printre multiplele facilitati puse la dispozitie de acest hotel, se numara si piscina interioara cu apa sarata, centrul de fitness, terenul multifunctional cu gazon sintetic si multe altele.

Ce mai astepti? Planuieste chiar acum o vacanta de neuitat intr-un loc care te va cuceri instantaneu prin frumusetea unica si biodiversitatea sa uimitoare! In plus, poti sa fii sigur ca apusurile din Delta Dunarii nu se compara cu nimic din ce ai vazut pana acum!