Viva Credit lansează Linia de Credit de până la 20.000 lei!

Viva Credit®, prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online, lansează de la 1 iunie Linia de Credit de până la 20.000 lei.

Creditul online cu valori între 3.000 și 20.000 lei vine în întâmpinarea clienților care au nevoie de un sprijin financiar rapid pentru a-și finaliza planurile cele mai importante pentru ei și cei dragi. Procesul este ușor și rapid, iar banii pot fi acordați în 2 ore.

20.000 lei fac diferența

Împrumutul de până la 20.000 lei de la Viva Credit® este o Linie de Credit din care retragi banii de care ai nevoie, oricând ai nevoie. După ce îi rambursezi, îi poți folosi din nou, astfel că Linia de Credit devine o rezervă de bani mereu la îndemână. Avantajul este că plătești dobânda doar pentru suma utilizată.

Creditul poate fi obținut foarte simplu, completând un formular online direct de pe telefonul mobil. Toți utilizatorii pot beneficia de ajutor în completarea formularului și la fiecare pas din procesul de obținere a împrumutului. Atât telefonic, cât și prin mail sau Whatsapp, se va discuta cu o persoană bine pregătită, gata să sfătuiască și să ajute clienții.

Condițiile necesare pentru obținerea împrumutului

Orice persoană cu vârsta peste 20 ani, care are un venit stabil încasat într-un cont bancar, poate solicita împrumutul de până la 20.000 lei.

Dobânda zilnică pentru acest tip de credit este de 0,4%/zi, iar minimul de plată la data scadentă este de 5% din suma utilizată, plus dobânda acumulată. Pentru a intra în posesia banilor, este nevoie doar de o poză cu cartea de identitate și un selfie.

Viva Credit inovează continuu

În urmă cu 11 ani, Viva Credit® s-a lansat pe piața din România cu un produs nou, inovator la acea vreme – împrumutul acordat 100% online. De la primul împrumut și până astăzi, Viva Credit® înseamnă peste 1.000.000 de împrumuturi acordate și, conform unui studiu realizat de Viva Credit®, 9 din 10 clienți i-ar recomanda prietenilor. De 11 ani, misiunea companiei a rămas neschimbată – să ofere o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor urgente sau planificate. Motto-ul lor este „Când cei dragi se bazează pe tine, tu bazează-te pe Viva Credit®!”.

„Nevoile clienților sunt principala noastră preocupare și ne dorim să le oferim sprijinul financiar de care au nevoie. Sunt clienți care ne-au întrebat dacă le putem oferi sume mai mari de 3.000 lei, pentru că demult și-au pus în gând să se ocupe de planurile personale, de care se va bucura întreaga familie și pe care le-au tot amânat din cauza lipsei banilor. De aceea, am decis să lansăm Linia de Credit de până la 20.000 lei. Procesul este rapid, securizat și 100% online!”, afirmă Ionuț Stan, Director General al Viva Credit IFN S.A. România.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 5000 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 296%, dobânda este 4773.31 lei, iar suma totală de plată este de 9773.31 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale cu 814.44 lei.

VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online.

www.vivacredit.ro

021. 303.00.80