Vrei o bijuterie dentara? Alege o clinica stomatologica moderna pentru rezultate spectaculoase!

Zambetul unei persoane poate comunica mai mult decat dispozitia sau starea de spirit a acesteia, asa incat aspectul danturii trebuie sa fie impecabil. In prezent, pe langa serviciile obisnuite de refacere a danturii sau repozitionare a dintilor prin intermediul tratamentelor de tip ortodontic, orice clinica stomatologica moderna iti va pune la dispozitie si servicii de cosmetica dentara.

In gama de servicii stomatologice orientate catre perfectionarea aspectului danturii putem regasi proceduri si tehnici precum detartrajul, plombele estetice, albirea dintilor, fatete dentare si aplicarea bijuteriilor speciale pentru dinti.

Ce presupune aplicarea unor bijuterii dentare intr-o clinica stomatologica?

Aceasta noua tendinta in cosmetica dentara deja se bucura de foarte mare succes, bijuteriile dentare fiind tot mai prezente in zambetele oamenilor. Tocmai de aceea, in randurile ce urmeaza vei descoperi toate detaliile importante legate de acest “trend”, astfel incat sa poti alege corect atat materialul, cat si medicul si clinica stomatologica in cazul in care doresti sa iti infrumusetezi zambetul cu o bijuterie discreta.

Iata cum se aplica acest ornament dentar:

– primul pas este aplicarea unei substante speciale care va asigura o aderenta perfecta a strasului ales la suprafata dintelui;

– fixarea definitiva a bijuteriei se obtine prin utilizarea unui adeziv fotopolimerizabil specific tehnicilor stomatologice moderne.

Trebuie sa stii ca o clinica stomatologica premium iti va oferi sansa de a alege intre mai multe tipuri de bijuterii dentare, asadar iti vei putea accesoriza zambetul cu o piesa ornamentala care sa te reprezinte in totalitate. Astfel, poti opta pentru o piesa realizata din aur, platina, pietre pretioase sau cristale Swarovski.

Inainte de aplicarea bijuteriei preferate, insa, va trebui sa te asiguri ca zambetul tau este impecabil din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, recomandarea specialistilor in cosmetica dentara este ca dantura pe care aplici piesa decorativa sa fie curata.

Aplicarea bijuteriei iti poate afecta dantura?

Tehnica de lipire a bijuteriilor dentare folosita in clinica stomatologica este simpla si sigura, astfel incat dintele tau nu va fi afectat. Mai precis, nu se va interveni absolut deloc asupra dintelui, nu se va folosi freza, iar adezivul utilizat este o substanta perfect biocompatibila. In cazul in care te feresti de clinica stomatologica din cauza fricii de dentist, trebuie sa stii ca aceasta procedura nu implica durere, iar smaltul dintilor tai nu va fi afectat in niciun fel.

Vrei sa te bucuri de aplicarea unei bijuterii dentare sau de alte servicii moderne din sfera cosmeticii dentare? Apeleaza cu incredere la clinica stomatologica Dental Excellence!