Vrei sa dai startul unei afaceri? Afla cum te poate ajuta un cabinet de avocat din Iasi!

Avand in vedere ca salariile din tara sunt modeste, din ce in ce mai multe persoane viseaza sa aiba propria afacere. Veniturile obtinute dintr-un business pot fi mult mai mari decat un salariu obisnuit, insa nu este deloc usor sa infiintezi o firma. Birocratia specifica acestui proces iti poate da mari batai de cap si chiar te poate face sa renunti la idee.

De aceea, una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua este sa apelezi la un cabinet avocat Iasi. Specialistii din domeniul juridic nu se implica doar in procesele de divort si cele de ordin penal, ci ofera o gama larga de servicii, printre care se numara si consultanta din timpul infiintarii unei firme.

Un cabinet de avocat din Iasi cu experienta in Drept Societar si Comercial se va ocupa de intregul demers juridic si va elimina riscul de a intampina probleme. Avocatul te va ghida si te va ajuta sa iei cele mai bune decizii cu privire la firma ta.

Asadar, un specialist iti va oferi consultanta permanenta cu privire la intreaga activitate desfasurata de societate. El va redacta actele constitutive, contractele de comodat, contractele civile si comerciale si iti va oferi consultanta si reprezentare in fata Oficiului Registrului Comertului.

Totodata, avocatul te va asista atunci cand negociezi si inchei contracte, atunci cand vrei sa recuperezi creante sau atunci cand vrei sa trimiti somatii de plata. In plus, consultanta si asistenta juridica oferita de un adevarat profesionist poate viza urmatoarele aspecte:

  • modificarile actelor constitutive sau ale statutului;

  • cesiunile partilor sociale sau ale actiunilor;

  • retragerea asociatilor;

  • numirea si inlocuirea administratorilor;

  • infiintarea sau radierea punctelor de lucru;

  • majorarile sau reducerile de capital social;

  • modificarea sau prelungirea valabilitatii sediului social;

  • schimbarea formei juridice.

Timpul inseamna bani pentru orice antreprenor, iar daca iti doresti sa elimini birocratia specifica infiintarii unei firme, contacteaza un cabinet de avocat din Iasi cu renume. Nu va mai trebui sa parcurgi o multime de pasi birocratici, iar intregul proces va fi mai simplu si mai rapid. Avocatii detin toate resursele necesare pentru a te ajuta sa infiintezi cat mai repede o societate!

Daca in mod normal ar trebui sa intocmesti singur dosarul de inregistrare si sa pregatesti toate documentele necesare, in cazul in care vei contacta un avocat, lucrurile se vor simplifica. Specialistul poate facilita procesul de infiintare a oricarei firme si se poate asigura ca vei depune toate actele necesare.

Mai mult decat atat, un cabinet de avocat din Iasi te poate ajuta sa alegi cea mai buna forma juridica pentru businessul tau. In functie de numarul actionarilor si de bugetul disponibil pentru capitalul social, avocatul te va indruma catre cea mai buna decizie. Pentru cele mai bune servicii juridice, intra pe www.avocatiasiduhnea.ro si ia legatura cu un avocat.