Scapa de praf si de griji cu o firma de curatenie din sectorul 6!

Daca locuiesti in sectorul 6 din Bucuresti si te confrunti cu oricare dintre situatiile de mai jos, poti sa scapi de griji intr-un singur fel: apeland la profesionisti.

E nevoie de curatenie urgenta

Ai nevoie sa faci urgent curatenie, dar esti ocupat pana peste cap? O astfel de situatie apare atunci cand te confrunti cu o vizita neanuntata. Vrei sa iti convingi mama ca te descurci perfect singur? Sau poate viitorii socri anunta ca isi vor face aparitia tocmai cand la tine acasa e haos?

Suna la o firma de curatenie sector 6 si problema se va rezolva rapid si eficient. Tie nu iti va ramane decat sa deschisi usa si sa zambesti frumos atunci cand primesti complimente pentru modul in care ai grija de casa!

Curatenia dupa o petrecere sau dupa musafiri

Ai avut mai multi musafiri sau ai organizat un chef si lucrurile au scapat de sub control inclusiv in ceea ce priveste curatenia? Petele de pe mocheta, covor sau canapea vorbesc despre intensitatea distractiei, dar te fac in acelasi timp sa te iei cu mainile de cap. Habar n-ai cum sau cu ce ai putea sa le cureti.

Vestea buna e ca nici nu e nevoie sa stii. Apelezi la o firma curatenie sector 6 si scapi de grija!

O curatenie profunda, pentru suprafetele mai dificile

Cu siguranta faci curatenie periodic, dar exista locuri in care lucrurile nu arata bine. Unele suprafete mai dificile nu se curata, orice ai folosi si orice ai face. Cel mai probabil, nu dispui de aparatura potrivita, de cea mai buna calitate. Si nici nu ai avea cum sa o faci, daca nu cumva vrei sa platesti mii sau zeci de mii de lei pe produse de curatenie de ultima generatie.

In schimb, o firma de curatenie din sector 6 foloseste ultima tehnologie pentru a face totul luna, la tine acasa. Cele mai exigente standarde vor fi, fara indoiala, satisfacute!

Praful si pericolele pentru sanatate

Atunci cand vorbesti despre praf, rareori te gandesti serios la natura sa, la modul in care se formeaza sau la pericolele pe care le poate prezenta pentru sanatate. Intr-adevar, particulele minuscule care formeaza ceea ce numim praf pot sa aiba origini diferite.

Dupa cum stiu profesionistii de la o firma de curatenie sector 6, ele pot sa apara simplu, prin manipularea unor produse pe care le folosim in fiecare zi, precum faina si cerealele, zaharul, hartia, tutunul, alimentele uscate, boabele de cafea si de ceai sau chiar negrul de fum din cartusul pentru imprimata.

Particulele de praf sunt suficient de mici pentru a le inhala, dar in acelasi timp suficient de mari pentru ca, odata inhalate, sa ramana blocate in tesutul pulmonar. Iar acest fenomen poate sa duca la aparitia unor boli ale sistemului respirator pe care cu siguranta nu vrei sa le experimentezi.

Ce faci pentru a elimina acest risc? Apelezi la o firma de curatenie din sector 6, cum este Cleanas.ro, care te va scapa atat de particulele vizibile de praf, cat si de cele invizibile, dar cu atat mai periculoase!