Windows and More Inovează și Revitalizează Industria de Tâmplărie PVC și Aluminiu

Windows and More este o companie inovatoare pe piața de tâmplărie PVC și aluminiu. Începând cu 2020, compania a adus plus valoare prin dezvoltarea unui configurator interactiv de ferestre și uși din PVC, ușor de folosit și permite plasarea unei comenzi complete în mai puțin de 10 minute. Configuratorul permite multiple customizări după specificațiile dorite, de la dimensiuni exacte la culori, sticlă și forme deosebite, respectiv ferestre în formă de arcade și trapeze. 

Punctul forte al Windows and More este produsul final și tâmplăria de calitate ce se mulează pe exigențele pieței și ale clientului final. Tâmplăria executată se caracterizează printr-un design deosebit și specificații tehnice ce oferă un randament superior. Astfel, Windows and More poate furniza produse care îndeplinesc cerințe numeroase sau foarte specifice, personalizate pentru fiecare client.

Cine suntem?

Avem un grup de oameni talentați și dedicați. Din 2014, am început activitatea și am construit un portofoliu de clienți cu adevărat impresionant avand o rețea de distribuție foarte bine dezvoltată în Europa.

Avem o acoperire teritorială bună la nivel național, precum și în alte țări europene (Italia, Franța, Germania, Elveția, Belgia, Regatul Unit, Spania, Austria, Polonia, Norvegia, Olanda). 

Deși ultima perioadă a reprezentat un moment delicat pentru multe business-uri, Windows and More a reușit să onoreze toate comenzile plasate și menținerea standardelor ridicate. S-a dorit digitalizarea afacerii și integrarea în online a gamei de produse și servicii prin dezvoltarea unui configurator online intuitiv, crearea unui canal de Youtube cu tutoriale despre cum se pot customiza comenzi indiferent de gradul de dificultate. 

Poza Marian Cazan Windows and More

Marian Cazan, fondator al Windows and More, este pilonul principal al succesului companiei.  Cu o experiență vastă și cu o dorință permanentă de a eleva standardele din industrie, a căutat modalități de dezvoltare sustenabile și care să răspundă cerințelor profesioniștilor din domeniu. Investițiile în echipamente și în personal calificat și riguros instruit au stabilit un standard ridicat pe care întotdeauna echipa W&M să îl respecte. 

Datorită efortului susținut al întregii echipe, sub conducerea lui Marian Cazan, toate comenzile au fost realizate după cele mai înalte standarde.

Ce facem în acest moment?

Cum se face activitatea day by day prin intermediul configuratorului online interactiv?

Configuratorul ne permite să eficientizăm procesele de proiectare și producție prin simplul fapt că oferă în timp real acces la multiple configurații pentru uși și ferestre.

Orice partener Windows and More poate accesa configuratorul, să proiecteze configurația dorită și să plaseze o comandă în mai puțin de 10 minute. Pe lângă aceasta, platforma configuratorului are secțiunea de shop online de unde se pot achiziționa accesorii și partea de back-office și management al comenzilor.

Configuratorul este intuitiv și ușor de folosit, ceea ce face ca experiența oricărui partener în platforma noastră să fie eficientă. 

Configurator ferestre PVC

 

Care este Cifra de afaceri a Windows and More?

Pragul de 5 milioane de euro pentru primii 5 ani de la înființare a fost depășit, ajungându-se la 6 milioane de euro. Obiectivul pentru următorii 10 ani este unul ambițios, respectiv facturarea a peste 10 milioane de euro. Configuratorul nostru este acum un produs aproape de maturitate care aduce valoare adăugată pieței. Prin intermediul acestuia am generat în mai puțin de un an o cifră de afaceri de 1 milion de euro, având puțin peste 450 de utilizatori.  

Plănuim extinderea gamei de servicii oferite prin crearea unei flote de transport proprii.

Prin crearea unei flote proprii urmărim fluidizarea operațiunilor logistice și eficientizarea activității noastre. Livrăm deja la nivel european, precum și în Canada, Australia sau Africa. Expansiunea operațiunilor prin servicii de logistică integrate asigură promptitudine în fluxul de comandă și optimizarea costurilor atât pentru noi cât și pentru clienți și livrarea cu celeritate a comenzilor plasate. 

Astfel, se oferă garanția verificării în timp real a statusului fiecărui transport și o mai bună gestionare a comenzilor înregistrate. 

Camion Windows and More

 

Care este obiectivul principal pe viitor?

Pe viitor se dorește creșterea vânzărilor prin extinderea rețelei de parteneri naționali și internaționali pentru atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane de euro până în 2025. Un alt obiectiv în lucru, este dezvoltarea Logis Aluminium, o fabrică de producție tâmplărie de aluminiu dotată cu echipamente de ultimă generație și folosind profile de top.

LogisAl logo

Suntem în căutarea de parteneri strategici în România și în străinătate, pentru dezvoltarea și extinderea la nivel național și internațional. 

Excelență în domeniul tâmplăriei.

+40 736 572 241

+40 771 104 757

office@windowsandmore.eu

www.windowsandmore.ro