10 idei de cadou pentru 8 Martie. Ieftin și drăguț

1. Produse erotice

 

Dacă ar fi să stabilim un top acesta ar fi simplu, cele mai multe cadouri amuzante și trăznite sunt cumpărate dintr-un sex shop, de asemenea în topul produselor cumpărate se află jucării sexuale puteți intra și comanda discret și rapid online. Totuși dacă nu doriți astfel de cadouri în continuare vă prezentăm alte câteva metode cu care nu puteți da greși.

 

2. Flori

Ziua-Internationala-Femei-2020

Cadou un buchet este o necesitate pentru fiecare domn. De asemenea, mama ta ar aprecia și este atât de ușor să iei unul pe drum sau să comanzi livrare online. Asigurați-vă că cunoașteți femeia pentru că unii dintre ei vor prefera o plantă care nu va muri în câteva zile.

 

3. Plante vii

planta vie

Nu se vor usca la scurt timp după ce le-ați oferit cadou. Ele pot face ca memoria să dureze mult mai mult și sunt o ocazie grozavă de a-ți aduce prietena, mama sau soția într-o stare de spirit grijuliu.

 

4. Trandafir pentru totdeauna

 

a crescut pentru totdeauna

Îți amintești de trandafirul din „Frumoasa și fiara”? Ele chiar există. Acesta este un cadou de flori unic și atrăgător, care durează mult mai mult decât buchetele obișnuite, fără a fi nevoie să o udă în mod regulat. Sunt lucrate manual, vin în tot felul de culori și le puteți găsi cu ușurință online.

 

5. Parfum

parfum

Încă o mișcare clasică și un gest pentru femeile din viața ta. Parfumul unui parfum poate crea amintiri care durează foarte mult. Se va gândi la tine de fiecare dată când îl va folosi. Obținerea parfumului potrivit necesită puține cunoștințe despre femeie și familiile de parfum: Floral, Oriental, Lemnos sau Proaspăt. Dacă nu ești sigur pe ce drum să mergi, orice asistent de vânzări te poate ajuta să descoperi exact mirosul de care ai nevoie. Indiferent de drumul pe care îl alegeți, asigurați-vă că selectați un parfum care are cel mai mare procent (%) de molecule de ulei aromat care îl va face să reziste cel mai mult.

 

6. Rochie

rochie

Amintiți-vă de rochia aurie care era de fapt albastră și care a zguduit lumea cu o dispută uriașă. Nu vrei să oferi acea rochie cadou și apoi să te cert pe culoarea ei. Alege ceva elegant sau drăguț, în funcție de faptul că îi faci cadou mamei sau soției. De asemenea, asigurați-vă că știți dimensiunea exactă – vă va salva dintr-o situație incomodă.

 

7. Bijuterii

bijuterii

Fiecare doamnă este atrasă de aur, argint și pietre prețioase. Cadou cu o bijuterie o va face să strălucească. Există o gamă nelimitată de opțiuni pe care le puteți descoperi pe web. Alegeți ceva ce credeți că este unic, cum ar fi un colier cu design de zână sau cercei cu pietre prețioase în formă de inimă. Ea va crede 100% că este unică, fără ca tu să menționezi asta.

 

8. Geantă și/sau încălțăminte

Ziua-Internationala-Femei-2020

Are tot ce-i trebuie? Nici o problema! O geantă sau pantofi de designer noi este o alegere sigură pentru cele mai pretențioase femei. Dacă mergi după pantofi, asigură-te doar că știi mărimea exactă și nu-ți face griji dacă este vorba despre cele mai înalte tocuri posibile, ea va găsi o ocazie să-i îmbrace. Stilul nu o va impresiona?

 

9. Cărți

Ziua-Internationala-Femei-2020

Dacă îi place să citească, 8 martie poate fi ocazia perfectă pentru a-i face rost de o carte care o va inspira să meargă mai departe cu creativitate și lucruri noi pe care le oferă viața. Dacă așteaptă un copil, cu siguranță ar trebui să mergi pentru o carte pentru părinți. O inspiră un anumit domeniu științific? Apoi, primiți-i cele mai recente informații despre acest subiect. Opțiunile sunt într-adevăr nesfârșite, dar suntem siguri că veți găsi un titlu perfect. Puteți chiar să faceți un pas suplimentar și să-i obțineți un Amazon Kindle cu o grămadă de cărți preîncărcate.

 

10. Pachet spa

Ziua-Internationala-Femei-2020

Aceasta ar putea include o mulțime de ingrediente aromatice, cremoase, proaspete și liniștitoare, cum ar fi cristale de baie, baie cu spumă, burete exfoliant, spumă, săpunuri naturale și exfoliante corporale. Asigurați-vă că este în stil și puteți chiar să încercați să faceți o baie cu spumă.