4 sfaturi pentru a menține pasiunea în relația intimă

Ai nevoie de dragoste și afecțiune în viața de cuplu și te întrebi cum să faci acest lucru pe termen lung, fără să intervină rutina și plictiseala. Iată câteva sfaturi pentru a menține atracția și dorința în relația intimă, exact ca în primele luni de pasiune.

Oferă cadouri surpriză persoanei iubite

Nu aștepta să vină sărbătorile sau aniversările din fiecare an. Surprinde-ți jumătatea cu mici daruri surpriză, care să-i aducă zâmbet pe buze și emoție în suflet. Pune-ți la treabă imaginația, doar vă știți de atâta vreme, știi ce-i place! Ai la dispoziție multe idei: florile preferate, bilete la concertul trupei rock favorite, o livrare specială de dulciuri fine și șampanie rafinată. Încurajează-i hobby-urile și arată-i că-i ești alături prin gesturi sensibile și pline de generozitate.

Pregătește o ieșire romantică în oraș  

De obicei planificați împreună programul săptămânii. Ia inițiativa și organizează o seară în oraș, doar voi doi, ca pe vremuri. Mergeți la cină într-un loc nou, ieșiți în club să dansați, distrați-vă la un escape room, biliard sau bowling. Un spectacol de teatru, un film bun, o porție zdravănă de râs la stand-up comedy, toate acestea sunt moduri agreabile de a petrece momente de cuplu care să vă apropie și să vă relaxeze.

Petreceți un weekend romantic într-un loc inedit

După o săptămână de muncă, ce poate fi mai potrivit decât o evadare în natură? Alege un loc nou, unde n-ați mai fost împreună, și organizează un weekend romantic ca la carte. Rezervă o cameră frumoasă la un hotel cu piscină și jacuzzi. Mergeți la plimbare cu trăsura sub clar de lună sau priviți răsăritul pe plajă, cu liniște și zbor de pescăruși.

Pune șampania la rece, pregătește câteva gustări fine (căpșuni cu frișcă, scoici cu lămâie și busuioc, smochine cu miere). Se anunță o noapte fierbinte, așa că ia cu tine și stimulente naturale pentru potență, iar pasiunea dintre voi va fi la cote maxime.

Mergeți într-un concediu în doi

Ca să menții pasiunea în relația intimă oferă-i partenerului sau partenerei tale o vacanță în doi, într-o destinație exotică. Poate fi o insulă paradisiacă în mijlocul oceanului sau o stațiune cochetă pe riviera mediteraneană, voi alegeți ce vă place. 

Distanța față de problemele de acasă, detașarea de stresul cotidian vor face minuni pentru starea de spirit a fiecăruia dintre voi. Iar peisajele de vis și cocktailurile colorate cu siguranță că vor fi argumente în plus pentru un concediu pasional.

Inspiră-te din aceste sfaturi și creează o atmosferă romantică, pentru că relația voastră are nevoie de pasiune și spontaneitate. Astfel veți simți că vă îndrăgostiți din nou unul de celălalt, chiar dacă sunteți împreună de multă vreme.