Alege World Class pentru o viață armonioasă

Stilul de viață sănătos înseamnă armonie între minte-trup-suflet. Pentru ca aceasta să fie atinsă este nevoie să duci un stil de viață echilibrat, în care sportul și dieta să fie zi de zi în topul priorităților tale. De aceea, este important să găsești locul potrivit și echipa potrivită care să te motiveze să continui pe acest drum.

World Class este cea mai răspândită rețea de cluburi de health & fitness din țară, cu o istorie de peste 20 ani. Prima sală de fitness s-a deschis în anul 2000 și de atunci World Class a dezvoltat an de an programe noi și servicii, s-a extins în șapte dintre cele mai importante orașe din țară și continua să se extindă.

Povestea World Class

Totul a început de la misiunea World Class: aceea de a inspira și de a motiva mai mulți români să fie mai active mai des. Pe măsură ce rețeaua de cluburi de health & fitness a crescut, acestă misiune s-a dezvoltat o data cu ea. Membrii World Class veneau în cluburi cu obiective precum scăderea în greutate sau creșterea masei musculare și în scurt timp descopereau că World Class însemnă mult mai mult de atât: un concept holistic de viață sănătoasă.

Instructorii și antrenorii World Class din toate cluburile rețelei au în comun pasiunea pentru stilul de viață activ și sănătos, iar acest lucru se transmite mai departe, către zecile de mii de români care sunt în acest moment membri activi ai rețelei.

Astfel s-a născut și Mișcarea #BeHealthy pentru Mai Multă Mișcare. Un proiect World Class care se dezvoltă deja de cinci ani și care inspiră la un stil de viață mai sănătos. Mai mult, îi determină și pe cei care au îmbrățișat deja acest stil de viață să îl transmită mai departe familiei și prietenilor care au nevoie de un imbold pentru a face o schimbare. Astfel se formează comunități puternice care împărtășesc aceleași valori și același stil de viață.

În anul 2022, World Class a ajuns să numere peste 41 de cluburi în principalele șapte orașe ale țării; peste 650 de experți fitness care ajută peste 65.000 de membri să fie într-o continuă schimbare spre mai bine.

Te bucuri de wellness all-inclusive

World Class înseamnă atât zone de antrenamente cardio, de forță și funcționale, cu echipamente de ultimă generație, cât și clase diverse de group fitness, studiouri de Indoor Cycling ultramoderne, peste douăzeci de piscine premium, saune, terenuri de squash, SPA. Toate abonamentele World Class sunt astfel concepute încât să îți ofere acces nu la un club, ci la o rețea de cluburi.

În plus, ai acces nelimitat la toate clasele de group fitness și toate piscinele din toate cluburile incluse în categoria ta de abonament și în cele inferioare! Mai mult, dacă ai copii sub 12 ani, poți merge cu ei la piscină oricând, pentru că World Class le oferă gratuitate!

 Localizarea World Class

Atunci când cauți o sală de sport unde îți dorești să începi o relație sănătoasă cu mișcarea, este foarte important să fie cât mai aproape de tine. Pentru World Class, poziționarea cluburilor este extreme de importantă, deoarece obiectivul principal al rețelei este să devină al treilea loc important pentru fiecare roman, după casă și locul de muncă. De aceea, cluburile World Class sunt întotdeauna amplasate în zone rezidențiale, parcuri de business sau alte locuri intens frecventate, cum ar fi mall-urile.