5 accesorii care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă

Îți dorești un stil personal inconfundabil și un look de zile mari? Atunci este important să știi să te folosești de accesorii pentru a-ți pune în valoare eleganța și feminitatea. Aceste mici detalii contribuie la conturarea întregului outfit și, atunci când sunt folosite într-un mod inteligent, te pot transforma într-o apariție care întoarce toate capete. Iată, așadar, care sunt aceste 5 accesorii care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă! 

1. Brățară din aur sau din argint 

O bijuterie din metale prețioase aleasă în concordanță cu stilul tău vestimentar poate avea un impact major asupra apariției tale. Optează pentru o brățară din aur sau din argint de tip statement, aceasta având caracterul de a fi atemporală. Îți sugerăm să dai click aici dacă-ți dorești o brățară clasică, pe gustul tău! 

2. Ceas de mână 

Ceasul este cu siguranță un accesoriu pe care nu-l poți omite în ținutele tale. În afara practicabilității acestuia, un ceas poate oferi și un aer stylish outfitului tău. Poartă un ceas de mână pentru ținutele casual, smart casual sau business și evită purtarea ceasului într-o ținută de seară. 

3. Eșarfă 

Indiferent de sezon, o eșarfă va oferi întotdeauna un look chic ținutei tale. În timpul sezonului cald, poți alege să-ți accesorizezi ținuta cu o eșarfă din materiale fine precum mătasea, pe când în sezonul rece poți opta pentru eșarfe din cașmir care să-ți ofere un plus de eleganță. Ai grijă, însă, să păstrezi un echilibru între eșarfă și restul pieselor vestimentare pe care le porți! 

4. Curea 

Chiar dacă la prima vedere ai putea spune despre curea că este un accesoriu de care te-ai putea lipsi din garderobă, ei bine, aceasta poate oferi întotdeauna outfitului tău un look personalizat. Fie că vorbim despre o curea subțire pe care o porți la o pereche de jeans, fie că vorbim despre o curea lată pe care să o porți în talie, aceasta va aduce un plus de stil ținutei tale. 

5. Geantă 

Geanta de mână este un alt accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Poșetele au însemnat întotdeauna un simbol al feminității, motiv pentru care astăzi le poți regăsi în cele mai variate forme, dimensiuni și culori. Optează pentru o geantă de calitate, confecționată din piele naturală, care să poată fi integrată foarte ușor în orice ținută. Mai mult decât atât, pentru o apariție chic și în tendințe, ai grijă să creezi un contrast între geantă și perechea de pantofi pe care o porți. 

Dacă tuturor acestor accesorii care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă le adaugi un strop de personalitate, atunci cu siguranță prezența ta se va face remarcată prin ținute și atitudine fără cusur!