5 sfaturi pentru o casă calmă

Șantierul de alături, strada aglomerată aflată la o stradă distanță, muzică care stropea în fiecare magazin și Smartphone-ul din buzunar, care este vizibil în timpul apelurilor și mesajelor – acestea sunt doar câteva dintre multele surse de zgomot din viața noastră de zi cu zi.

Am observat: nivelul constant de zgomot mă stresează și, pe termen lung, poate fi chiar dăunător sănătății mele. Vedeți la fel: Aproape un sfert (23 la sută) dintre locuitorii orașului chestionați de Forsa în numele nostru au spus că sunt deranjați de zgomotul care pătrunde în apartament din exterior prin ferestrele deschise. Pentru că în propria noastră casă, în special, vrem un lucru mai presus de toate: să găsim liniște și relaxare. Cu cele cinci sfaturi simple pentru mai multă liniște și liniște în camera dvs. de zi, pentru informații suplimentare, puteți vizita site-ul www.perfect-acoustic.com

1. Ventilația corectă asigură liniște și liniște

Cele mai multe zgomote vin în casele și apartamentele noastre prin ferestrele deschise. Fie că este vorba de mașina de tuns iarba a vecinului sau de claxonul străpuns al camioanelor care trec: 16 la sută dintre toți respondenții și chiar 23 la sută dintre locuitorii orașului sunt deranjați de zgomotul care vine atunci când aerisesc camera. Ceea ce sună banal este, prin urmare, unul dintre cele mai importante sfaturi pentru mai multă liniște și liniște în propriii tăi pereți: închide ferestrele! Cel puțin în perioadele în care este deosebit de puternic în zona dvs. Nu trebuie să vă descurcați fără aer proaspăt dacă instalați o ventilație controlată a spațiului de locuit. De altfel, acest lucru este ușor posibil și în cazul renovărilor. Sistemul de ventilație este silențios în comparație cu zgomotul din exterior – un uscător de păr este puternic, pe de altă parte. Simțiți-vă bine plus: chiar și poluanții rămân afară, de care se enervează în special locuitorii orașelor mari.

2. Textile amortizează sunetul

Suprafețele mari, netede și pereții goi reflectă sunetul, care poate fi apoi amplificat. Chiar și zgomotele moderat puternice pot deveni un adevărat ucigaș al nervilor! Sfatul meu: planificați suficiente materiale textile la instalare. Este confortabil și amortizează sunetul. Orice vă place este permis – perdelele, covoarele și mobilierul tapițat aduc mai multă liniște acasă și protejează astfel urechile locuitorilor și vecinilor. Cu siguranță ar trebui să folosiți un covor pufos ca amortizor, mai ales în camera copiilor. Separatoarele de cameră împiedică, de asemenea, calea zgomotelor în sensul cel mai adevărat al cuvântului. Puteți citi câteva sfaturi utile despre subiectul „configurării” aici.

Unele materiale absorbante fonice:

Dacă putem folosi panouri acustice pe pereți, panouri fonoabsorbante. Este recomandabil să așezați un covor acustic sau sonor pe podea. Asigurați-vă că așezați perdele acustice sau fonoabsorbante în fața ferestrelor. French Perfect Acoustic vă poate ajuta să alegeți aceste materiale.