Descoperă cum poți câștigă o vacanță de vis cumpărând o haină de blană sau piele la preț de vara !

Cumpără o haină de iarnă și pleci în cea mai frumoasă vacanță, la care suntem siguri că visezi! Tot ce trebuie să faci este să te gândești de acum la sezonul rece și să achiziționezi o haină de blană sau piele pe care o vei purta la iarnă și ai șansa să câștigi o vacanță de neuitat în valoare de 1000 de euro oferită de Carolina Design.

Achiziționează o haina de blana naturala în valoare de minim 600 de lei pe de carolinadesign.ro și fă-ți bagajele pentru o vacanță de vis! Alege dintre produsele din colecția Carolina Design modelul care te reprezintă cel mai bine și pe care știi că îl vei purta cu drag odată ce vine frigul. Poți alege o haină de blană luxoasă și extrem de elegantă sau poți opta pentru unul dintre numeroasele modele de haine de piele, atât de populare și practice în sezonul rece. Pentru fiecare achiziție de pe carolinadesign.ro intri automat în tragerea la sorți pentru marele premiul pus în joc: o vacanță de vis în valoare de 1000 de euro.

În plus, în această perioadă pe CarolinaDesign.ro te așteaptă reduceri substanțiale de extra-sezon, la unele dintre cele mai căutate articole de blană și piele naturală din colecțiile brandului.

Premiul – care este destinația de vacanță în care poate pleca câștigătorul

Vacanța în valoare de 1000 de euro se va revendică de pe site-ul croaziere.ro. Câștigătorul are posibilitatea să își aleagă orice vacanță de pe site-ul croaziere.ro în cuantumul sumei de 1000 de euro. Iar variantele sunt atrăgătoare și numeroase: de la destinații exotice, la escapade în superbele capitale ale lumii, călătorii ca în povești pline de aventură și distracție. Premiul este valabil până pe 31.12.2021, așadar câștigătorul va trebui să bifeze o vacanță anul acesta, chiar dacă nu are de gând să plece în perioada imediat următoare. Mai mult, fiecare achiziție de minimum 600 de lei îți aduce automat un discount de 5% la achiziția unei vacanțe disponibile în oferta partenerului campaniei.

După desemnarea câștigătorului prin intermediul tragerii la sorți, croaziere.ro va solicita codul câștigător primit prin email și de aici va începe practic pregătirea unei vacanță de neuitat. Partenerul Carolina Design și specialistul tău în organizarea celor mai frumoase vacanțe va pune la dispoziție câștigătorului toate informațiile necesare pentru a întra în posesia premiului. Premiul pe care îl va primi câștigătorul se acordă sub forma unui voucher și va putea fi folosit pentru oricare dintre ofertele disponibile pe Croaziere.ro  în orice interval din perioada 30.07.2021 – 31.12.2021. Câștigătorul va avea timp să își organizeze plecarea cât mai bine și să încheie toate formalitățile necesare.

Și pentru că interesul acordat produselor Carolina Desing și alegerile bune merită răsplătite, toți clienții care achiziționează articole în valoare de minim 600 de lei de pe www.carolinadesign.ro în perioada 15-30 IUNIE 2021 primesc automat o reducere de  5% la achiziția unei vacanțe.

Vizitează magazinul CarolinaDesign.ro în această perioadă, achiziționează veste de blana sau haine de piele și poți începe să visezi cu ochii deschiși la o destinație în care îți dorești de mult timp să ajungi. Doar până pe 30 iunie ai șansa de a intra în cel mai tare concurs al acestei veri. O vacanță este tot ce îți poți dori după o perioadă în care călătoriile ne-au lipsit atât de mult tuturor. Succes la cumpărături și multă bafta la concurs!

www.carolinadesign.ro