Carti thriller care au pus pe jar iubitorii de lectura de toate genurile

Sa scrii o carte presupune, in primul rand, sa vizezi o anumita categorie de cititori. Insa cand ajungi sa scrii un anumit gen de lectura si aceasta sa intre in inimile tuturor iubitorilor de carti, atunci ai dovada incontestabila ca romanul tau este unul de succes.

O astfel de carte este fara indoiala Pacienta tacuta – Alex Michaelides, care a pus pe jar nu numai iubitorii de carti thriller, ci a ajuns sa convinga cititorii de toate tipurile… si varstele.

Si iti dai seama ca face parte din categoria de carti thriller care va dainui mult timp in memoria cititorilor cu fiecare rand pe care-l citesti despre ea. Recenzie dupa recenzie, misterul si suspansul acestei carti transpare dincolo de povestea dintre paginile cartii, fara a trada insa nimic concret din povestea romanului.

Recenziile pot fi puse intre paginile unei carti thriller, pe atat de mult „Pacienta tacuta” a reusit sa ajunga in subconstientul colectiv al cititorilor.

Intotdeauna voi alege un fantasy in detrimentul unui thriller, insa disputele dintre cele doua genuri literare au devenit neasteptat de stranse in ultimele luni. O serie fantasy imi va exploata imaginatia […] Un thriller e o cursa contracronometru. De cele mai multe ori este scurta si lipsita de cliffhangers, doza de adrenalina ce isi pierde efectul dupa cateva ore, „drogul” pentru care esti dispus sa renunti la somn pentru a descoperi identitatea criminalului si motivele ce l-au determinat sa ucida. Prin urmare, nu ar trebui sa va mire ca m-am despartit de Alex Michaelides si de „Pacienta tacuta” pe la 4 dimineața, epuizata, obosita si placut surprinsa de final si de ironia vietii”, este o parte dintr-o recenzie lasata de Simona pe un site de lectura.

Andreea completeaza și ea: ”In privinta lui Alex Michaelides, categoric o sa-i urmaresc activitatea literara. Astfel ca: sa vina urmatoarea carte!”

Si dorinta i-a fost indeplinita, caci al doilea roman din lista de carti thriller de neratat este semnat tot de Alex Michaelides. „Fecioarele” este o poveste fascinanta in care crima, psihologia si mitologia greaca se impletesc. Un roman antrenant, cu suspans bine dozat, care concureaza cu romanul de debut al scriitorului, „Pacienta tacuta”, și care ii confirma talentul si arata ca succesul primei carti thriller nu a fost doar noroc.

Si incheiem scurta lista de recomandari de carti thriller de neratat cu romanul lui Igor Bergler, „Minciuna lui Michelangelo, Catedrala in flacari” – o lectura hipnotica despre istorie si religie, care-ti va zgudui certitudinile si te va face sa-ti reevaluezi valorile.

Cititorii au fost fascinati, iar recenziile despre romanul lui Igor Bergler nu vor face decat sa-ti antreneze si mai mult imaginatia si sa-ti starneasca curiozitatea. Pentru mine, cartea anului 2021”, marturiseste un cititor. „Este cea mai buna carte pe care am citit-o„, spune alt pasionat de lectura.

Acestea sunt doar cateva sugestii pentru lectura. Intra in libraria online Bookzone.ro, consulta oferta completa si alege cartea care se potriveste cel mai bine starii tale!