Cati bani poti pune deoparte pe luna daca faci videochat in Bucuresti?

Fetele care au ales o cariera de model de videochat in Bucuresti isi transforma rapid viata intr-un mod spectaculos, ajungand sa obtina venituri fabuloase si sa aiba acces la un nivel de trai la care inainte puteau cel mult sa viseze. Iata, concret, cum evolueaza castigurile lor, pe masura ce capata experienta in domeniu!

Castiguri consistente inca din primele luni

Este greu ca un model aflat la inceput de drum intr-un studio de videochat Bucuresti sa obtina rezultate deosebite inca din primele luni. Tocmai de aceea, Studio20 a decis sa le motiveze, oferindu-le un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, timp de 3 luni, indiferent de performantele pe care le realizeaza pe site-urile de divertisment pentru adulti.

Pentru a beneficia de acest bonus financiar consistent, ele nu au nevoie de experienta, ci de o serie de calitati care se regasesc la numeroase fete tinere din Romania. Concret, trebuie sa aiba un aspect fizic placut (ceea ce nu inseamna, obligatoriu, un corp de fotomdel!), sa stie limba romana si sa aiba cunostinte minime de limba engleza.

In plus, trebuie sa respecte intocmai toate procedurile de formare si sfaturile primite de la echipa de suport, sa fie online cel putin 90 de ore in perioada respectiva, sa fie prezente la cursurile de limba engleza (de care beneficiaza in mod gratuit) si sa respecte toate turele de lucru programate.

Toate tipurile de bonusuri de care poate beneficia un model!

Fiecare fata care lucreaza ca model de videochat in Bucuresti este eligibila pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut in valoare de 50%, dupa cum urmeaza:

un bonus in valoare de 5% pentru 100 de ore pe perioada, inclusiv pentru streaming mobil si apeluri video, ceea ce face obiectivul mai usor de atins.

inca un bonus cu valoarea de 5% acordat pentru castiguri de peste 15 000 de dolari obtinuti intr-o perioada.

5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe site din camera de chat a modelului;

un alt bonus echivalent cu 5% din castiguri pentru comportament online perfect;

5% pentru parteneriatul pe termen lung. Aceasta suma este platita in luna iunie a fiecarui an pentru intregul an precedent. Mai precis, in iunie 2021 ea a fost platita tuturor modelelor pentru veniturile pe care le-au obtinut intre 1 ianuarie 2020 si 31 decembrie 2020.

Datorita acestui sistem bine pus la punct, venitul mediu lunar din orice studio de videochat din Bucuresti depaseste consistent suma de 5 000 de lei, insa exista si fete care castiga de 4-5 ori mai mult. In plus, cele mai bune modele ajung la sume de zeci de mii de dolari pe luna, ceea ce le permite sa economiseasca sume mari de bani fara a se abtine de la ceva.

Alege si tu aceasta cale de a-ti implini visurile! Cariera de model de videochat Bucuresti iti va permite sa iti vezi dorintele realizate mai devreme decat ai crede!