Ce trebuie sa stii despre adoptia unui caine

Fundatia ROLDA adaposteste sute de caini salvati de pe strada sau din situatii extreme, caini batrani sau puiuti abandonati, caini loviti de masini, batuti, abuzati, caini care nu au avut sansa sa traiasca intr-un mediu prietenos. Unii caini au fost maltratati si viata lor abia incepe. Toti au nevoie de siguranta unor case iubitoare, unde sa-si poata reface viata si sa-si gaseasca fericirea.

Cele 2 adaposturi private ale Fundatiei ROLDA sunt de peste 15 ani casa pentru aceste animale neajutorate. Scopul nostru este sa ajutam animalele care nu au nici o alta speranța, concentrandu-ne pe reabilitarea lor cu scopul de a le oferi spre adoptii prin programe nationale si internationale. Insa, misiunea Fundatiei ROLDA nu ar putea fi posibila fara ajutorul vostru. Impreuna, ajutam animalele care au nevoie de noi! Daca doresti sa te implici, te invitam sa accesezi pagina https://rolda.ro/adopta-un-caine/.

Cine poate adopta un caine?

Oricine poate adopta un caine din adapostul ROLDA daca indeplineste cateva conditii de baza. Dar, ceea ce este foarte important este sa gasim familia potrivita pentru un caine care are mare nevoie de o casa, bazandu-ne atat pe nevoile cainelui, cat si pe cele ale familiei.

Unii caini nu se simt confortabil in preajma copiilor sau a altor animale de companie, altii nu sunt inca obisnuiti sa isi faca nevoile afara, unii sunt prea energici si au nevoie de multa miscare, iar altii sunt batrani si isi doresc doar afectiune si liniste. In functie de aceste criterii si nu numai, precum si de posibilitatile adoptatorului, incercam intotdeauna sa gasim perechea potrivita.

Fiecare caine vine cu o poveste, mai mult sau mai putin fericita. Tu ai puterea de a schimba povestea vietii lui! De asemenea, unii dintre cainii aflati in adapostul ROLDA au deja o personalitate formata, insa ei se vor adapta rapid intr-un mediu plin de afectiune. Contacteaza acum Fundatia ROLDA si afla care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a-ti lua acasa cel mai bun prieten.

O casa poate deveni „acasa”

Un caine iti poate schimba starea de spirit, te poate mentine activ si poate transforma o casa intr-un camin plin de iubire. Un caine ofera in mod natural ceea ce oamenii petrec uneori o viata intreaga invatand – abilitatea de a iubi neconditionat. Un caine ne poate salva viata in foarte multe feluri si am putea invata de la el ce inseamna loialitatea. Daca un caine poate face toate astea, un caine salvat poate face mult mai multe. Recunostinta unui caine adoptat nu cunoaste limite. El iti va fi toata viata recunoscator pentru iubirea si grija pe care te-ai angajat sa i le porti.

Adopta un caine! Astfel, salvezi nu doar o viata, ci doua. Eliberand un loc in adapostul suprapopulat, oferi sansa altui caine la ingrijire si reabilitare. In plus, dai speranta voluntarilor, oamenilor care contribuie la salvarea animalelor, precum si cainilor din adapost, ca schimbarea in bine poate aparea oricand. Ajuta-ne sa oferim o noua sansa la viata animalelor fara stapan, abandonate si abuzate si sa reducem numarul de caini aflati pe strazi. Adopta acum!