Ce utilaje nu ar trebui să lipsească din depozitul tău?

Dacă ai un depozit, trebuie să știi că există câteva utilaje esențiale pentru ca munca operatorilor să fie mai ușoară și pentru ca productivitatea și profitul tău să fie mai mari. Utilizarea acestor echipamente vine la pachet cu o serie de avantaje, astfel încât să te asiguri că ai făcut alegerea corectă în manipularea mărfurilor din depozitul tău.

Transpaleții electrici sunt proiectați pentru a gestiona sarcini grele – în special în depozite, dar nu numai. Utilajele sunt potrivite oriunde e nevoie de transportul mărfurilor; de mutarea acestora dintr-un punct în altul. Spre deosebire de transpaleții manuali, cei electrici au un mecanism de ridicare motorizat, uneori dispunând și de capacități de conducere. Ei sunt ideali pentru mutări pe distanțe scurte, dar și pe un teren dur. Eficiența oferită de transpaleții electrici se observă în încărcarea, descărcarea și mutarea diferitelor tipuri de materiale.

Ce avantaje au transpaleții electrici și stivuitoarele electrice?

Când discutam despre stivuitoare electrice, comparativ cu cele manuale, acestea au o durată de viață lungă, o funcționare eficientă din punct de vedere al costurilor și o siguranță sporită. De asemenea, ele sunt mai eficiente pentru optimizarea bugetului, iar acest lucru nu e deloc de neglijat.

O mai bună manevrabilitate

Spre deosebire de cei manuali, stivuitorul electric și transpaleții electrici permit o manevrabilitate mai mare. În plus, aceste utilaje sunt proiectate pentru o utilizare mai intensă și, prin operarea acestora într-un mod mult mai agil și rapid, acest lucru permite creșterea semnificativă a performanței în sarcinile zilnice ale angajaților.

Efort fizic diminuat

Cumpărarea unui transpalet și a unui stivuitor electric reprezintă reducerea considerabilă a efortului fizic, deoarece operatorul nu trebuie să manevreze manual sarcinile. Reține că acest instrument încorporează un motor electric, care ușurează mutarea bunurilor.

Versatilitate

Un alt beneficiu e că transpaleții electrici și stivuitoarele electrice sunt instrumente foarte versatile. Ele sunt destinate încărcării, descărcării și transferului de mărfuri în spații înguste, mici, dar și în depozitele generoase ca suprafață. Oferind o mai mare agilitate și manevrabilitate, aceste utilaje sunt echipamentul perfect pentru orice firmă care lucrează cu mărfuri, de orice natură.

Fără presiune pe manipulatori

Stivuitorul și transpaletul electric sunt o invenție utilă și de lungă durată. În loc să fie operatorul cel care exercită forța de tracțiune, mașinăriile însăși o efectuează, prin intermediul unui motor electric care facilitează deplasarea și ridicarea paletului de la sol, către operator. Lucrătorul însoțește stivuitorul electric pentru paleți pe jos sau pe o platformă.

Cu aceste tipuri de echipamente, se pot muta sarcini considerabile, pe distanțe medii, iar acest lucru se datorează sistemului de acționare al motoarelor. Este important și deosebit de util să ai în depozit aceste două utilaje. Fii sigur că îți vor face viața ta, și a operatorilor tăi, mult mai ușoară.