Parcare asfaltată Full Option la 2 minute de Aeroportul Otopeni

Parcarea pe termen lung Autopeni este printre puținele parcări inteligente din București și cu atât mai mult, printre și mai puținele parcări asfaltate din Otopeni. Parcarea este aliniată tehnologic la standardele înalte din domeniul parcărilor inteligente. Oferă servicii sigure și de calitate, de la un loc de parcare asfaltat la monitorizare video 24/7 și transport gratuit la și de la Aeroportul Henri Coandă (Otopeni).

Parcare pe termen lung lângă aeroportul Otopeni

La doar 2 minute distanță față de aeroport, pe aceeași parte cu acesta venind dinspre București, parcarea Autopeni este foarte apropiată de aeroport, iar transportul gratuit asigurat cu automobil de 7 locuri de ultimă generație vă duce la aeroport cât ai clipi.

Mai mult decât atât, parcarea este printre puținele parcări asfaltate din Otopeni, ceea ce este un factor foarte important pentru cei dintre voi care căutați un loc de parcare pe o durată mai lungă deoarece vă apără mașina de praf și pentru cei dintre voi cu mașini valoroase care nu vor să-și țină autovehiculul pe pietriș.

Parcare Aeroport Otopeni asfaltată, inteligentă și securizată

Parcarea este, de asemenea, în acord cu cele mai înalte standarde pentru parcările inteligente în termeni de securitate, tehnologie și dotări.
Aceasta este îngrădită de un gard securizat, barieră care se deschide prin QR Code și iluminată de lămpi cu LED pe timp de noapte, deoarece este deschisă 24/7.

Mașina dumneavoastră se află în siguranță fără îndoială. Pe lângă barieră și gard, aceasta este monitorizată non-stop cu camere CCTV care asigură condițiile perfecte de pază pentru autoturismul parcat.

Plata nu a fost lăsată în urmă, aceasta fiind făcută în mod sigur online cu cardul, procesată de Netopia Payments. Această metodă va genera un cod unic QR care va fi folosit pentru a avea acces securizat la barieră.

Cu atât mai mult, pe toată durata staționării în parcare, staff-ul vă stă la dispoziție pentru a vă oferi informații și asistență cu orice ați avea nevoie.

Cele mai bune condiții de parcare în Otopeni pe termen lung

Pe scurt, parcarea asigură cele mai bune condiții dintre toate parcările din Otopeni și este foarte aproape de aeroport. Sumarizând, parcarea oferă următoarele beneficii:
Parcare asfaltată

Transfer gratuit la și de la Aeroport în mai puțin de 4 minute

Sistem de supraveghere camere video

Gard de beton și barieră securizată

Iluminare pe timp de noapte

Acces securizat 24/7

Plată cu online cardul

Informații și asistență pe toată perioada staționării

Parcarea Autopeni este dotată cu tehnologii inteligente care vă vor ține în siguranță mașina. Pe angajați puteți conta oricând pentru a vă transporta în siguranță la și de la aeroport (gratuit), aceștia asigurându-vă o experiență de 5 stele atât dumneavoastră, cât și mașinii dumneavoastre, împreună cu un zâmbet primitor.

Vizitează parcarea acum! (Google Maps) | (Waze)

Date de Contact – Ionuț Dumitru, Manager Companie

Telefon: +40 72 555 1559

Email: contact@parcareautopeni.ro

Website: parcareautopeni.ro