Chestionareauto.ro propune o aplicatie mobila cu teste DRPCIV cu avantaje pentru toti elevii scolilor de soferi

Chestionareauto.ro este un site de top din domeniul pregatirii pentru examenul de permis auto si a reprezentat inca de la aparitie unul dintre cele mai bune instrumente de pregatire, fiind utilizat de persoane din intreaga tara pentru a promova examenul auto din prima incercare. Specialistii din echipa vin acum cu o propunere excelenta pentru cursanti, o noua aplicatie care are rolul de a oferi suportul necesar de studiu pentru toate persoanele intr-un mod cat mai facil.

Cele mai importante avantaje ale aplicatiei

Aplicatia este insotita de o serie de avantaje considerabile, pe care utilizatorii le descopera inca de la prima incercare:

  • primul si cel mai important avantaj este faptul ca aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul Google Play si functioneaza pe toate dispozitivele care au sistemul de operare Android;
  • aplicatia ofera chestionare auto pentru toate categoriile si inclusiv pentru redobandirea permisului de conducere. Astfel, indiferent de domeniul pentru care elevul se pregateste, el are posibilitatea de a rezolva chestionarele auto direct de pe telefonul mobil, in cel mai usor mod cu putinta;
  • toate chestionarele primesc la final si feedbackul, iar raspunsurile gresite sunt insotite de explicatii gratuite pline de detalii, care sa ajute elevul sa invete cat mai logic. In felul acesta, toti elevii, indiferent de categoria pentru care dau de permis, se pot pregati in mod corespunzator si pot sedimenta informatiile mai usor pe termen lung;
  • un alt avantaj important al acestei aplicatii este ca permite rezolvarea de chestionare drpciv pe mobil de oriunde si oricand. Specialistii care activeaza in echipa chestionareauto.ro stiu ca timpul este din ce in ce mai limitat si de aceea au oferit aceasta noua facilitate. Invatatul de pe carti in format tiparit se poate dovedi inconfortabil in anumite medii, asa cum sunt statiile pentru mijloacele de transport in comun, in timp ce telefonul este mereu la dispozitie si foarte usor de folosit. Practic, elimina toate neajunsurile procesului de invatare de pe dispozitive in format fizic, care au tendinta de a limita mult timpul de invatare.

In curand aplicatia va oferi si doua carti importante accesibile in format electronic

„Codul Rutier Mura in Gura” si „Secretele obtinerii permisului de conducere” sunt doua carti premium care au fost utilizate si cumparate inca de la aparitie de un numar foarte mare de persoane.

O aplicatie usor de instalat si cu un design intuitiv

Aplicatia se poate instala cu usurinta din magazinul Google Play, cu doar o atingere a ecranului, in mod gratuit si va functiona perfect pe orice dispozitiv cu Android. Aspectul este unul intuitiv si usor de parcurs, iar elevul va simula de fiecare data conditiile unui examen pentru permis oficial, astfel incat sa fie familiarizat si cu modul de prezentare si de functionare a testelor.

Elevii au intrebari cu una sau mai multe variante de raspuns, pot amana raspunsul la o intrebare iar atunci cand fac 5 greseli, chestionarul se opreste si elevul este anuntat ca nu a promovat testul, primind feedbackul rezolvarii. Explicatiile pentru toate intrebarile gresite sunt oferite in mod gratuit.

Toate aceste avantaje au facut ca site-ul chestionareauto.ro sa se pozitioneze superior fata de alti competitori in domeniul testarii pentru examenul de permis, oferind cele mai bune solutii tuturor persoanelor interesante sa obtina din prima permisul de conducere si medii de lucru cat mai diferite.