De ce gresia italiană este considerată cea mai bună din lume?

Chiar dacă există replici chinezești pentru aproape orice model , plăcile ceramice italiene ies în evidență dintr-o mulțime de motive explicate de noi în rândurile ce urmează.

Chiar dacă există replici chinezești pentru aproape orice model , plăcile ceramice italiene ies în evidență dintr-o mulțime de motive explicate de noi în rândurile ce urmează.

Plăcile italiene sunt rezultatul unor cercetări și inovații serioase
Spre deosebire de fabricile chineze, producătorii italieni folosesc un proces lung și metodic de cercetare și dezvoltare a plăcilor. Prin urmare, este firesc ca aceștia să vă ofere o rentabilitate mult mai bună a investiției decât omologii lor . Obțineți atât cele mai noi modele, cât și cele mai bune materiale care conferă un aspect impozant oricărui spațiu în care sunt așezate.

Gresia italiană imită perfect majoritatea materialelor precum lemn sau marmură
Dacă doriți confortul plăcilor ceramice împreună cu aspectul bogat al unui material natural de pardoseală precum lemnul sau marmura, plăcile italiene sunt alternativă dvs. Ideală. Ele imită aspectul altor materiale întocmai, fiind în același timp ușor de întreținut pe termen lung. Alegeți plăci italiene de calitate premium pentru podele sau pereți și va fi aproape imposibil pentru un privitor să deosebească dacă materialul utilizat este sau nu lemn real.

Plăcile italiene au o intensitate mult mai mare a culorilor
Una dintre dificultătile din lumea fabricanților de gresie este crearea unui negru adevărat sau alb adevărat. De aceea când vine vorba de culoare, plăcile mai ieftine pot fi foarte usor verzi, maro sau albastru. Plăcile sunt arse la peste 1200 de grade fiind greu să se obțină culoarea exactă si perfect repetabilă pentru fiecare lot. Marile companii italiene au investit în tehnologie de ultimă oră care le permite să finalizeze tiraje mai mari si să producă culori reale mai consistente.

Producătorii italieni de gresie tind să pună un accent mare pe durabilitatea mediului
În concordanță cu înclinația spre utilizarea tehnologiei de ultimă oră pentru fabricarea plăcilor, producătorii italieni au depus un efort consistent în privința cercetării dezvoltării proceselor de producție care reduc la minimum daunele aduse mediului. Dacă îți pasă de propria amprentă de carbon și încerci să folosești produse sensibile la mediu, cu siguranță trebuie să alegi plăci italiene de înaltă calitate pentru casă ta.

Datorită argumentelor prezentate mai sus se poate afirmă cu ușurință că gresia fabricată în Italia este cea mai bună alegere când vine vorba de amenajarea unui spațiu într-o manieră modernă.

În România, unul din cei mai importanți importatori de gresie italiană este firma cu 100% capital privat : STONEWARE S.R.L . Pe site-ul lor stoneware.ro este disponibil un catalog pe care nu poți să îl ratezi dacă ești în plin proces de amenajare a unui spațiu, și te afli în postura în care ai nevoie de o gresie de calitate premium. În el vei găsi oferta actualizată la zi împreună cu toate informațiile necesare pentru a face o alegere echilibrată.