crypto.ro, principala platformă cripto din România a lansat o serie de podcasturi educative despre criptomonede

Timișoara, România, 21 aprilie 2022crypto.ro, principala platformă cripto din România a lansat o serie de podcasturi educative despre criptomonede

„În România, oamenii au fost și sunt în căutare de informații actuale, utile și profesioniste despre sfera cripto în limba română – și deoarece acesta este un spațiu mai puțin explorat, comparativ cu alte țări, ei sunt nevoiți să apeleze la știrile din afară. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am creat compania crypto.ro, dar și pentru care am lansat acest podcast” – a susținut Alex Numeris, fondatorul crypto.ro.

Crypto.ro podcast #00 

Primul episod l-a avut ca protagonist tocmai pe fondatorul acestei companii Alex Numeris, care s-a întors în România după 7 ani petrecuți în SUA. El ne face o mică introducere despre trecutul său, dar și despre compania crypto.ro

Alex începe prin a relata cum a aflat pentru prima dată despre Bitcoin – ajungând să mineze un număr impunător de 15.000 de Bitcoin, care aveau o valoare neînsemnată la acea vreme – dar și cum a ajuns să se dedice acestui domeniu. 

Printre experiențele de viață, sunt redate și informații prețioase despre blockchain, cum ar fi: „ce este un ICO (Initial Coin Offering), ce înseamnă și cum poți face bani din staking, merită sau nu să te ocupi de trading, la ce trebuie să fie oamenii atenți când cumpără NFT-uri, dar și cât de important este să folosești strategia DCA (Dollar-Cost Averaging)”.

La ce să ne așteptăm în următoarele podcasturi?

În podcasturile ce urmează veți avea șansa să cunoașteți oameni care inspiră, personalități din diferite domenii și istoriile lor, de la care veți afla lucruri inedite și necunoscute până acum publicului larg.

Acest podcast este despre oameni și pentru oameni, este creat pentru a aborda cele mai fierbinți subiecte din sfera cripto, pentru a analiza trendurile actuale, dar și în scopul de a transmite informații utile ascultătorilor: „motiv pentru care feedback-ul va fi apreciat și premiat”, potrivit lui Alex Numeris.

Despre crypto.ro

Crypto.ro este o platforma informativă care oferă știri despre criptomonede, companii, produse și evenimente blockchain. Echipa crypto.ro urmărește să livreze informație calitativă, corectă și detaliată urmăritorilor săi. De astăzi, s-a lansat în premieră și acest podcast pe care-l veți putea urmări pe canalul de YouTube.

crypto.ro

Media Contact:

Info@crypto.ro