„Foarte silentioasa si de calitate“! Iata parerile romanilor care si-au achizitionat un model de centrala Viessmann!

In conditiile de clima specifice Romaniei, exista ani in care este nevoie ca locuintele sa fie incalzite incepand cu luna octombrie si pana spre sfarsitul lui aprilie. Prin urmare, confortul si armonia ta si a celor dragi depind, timp de mai bine de sase luni pe an, de alegerea pe care o faci atunci cand achizitionezi o instalatie de incalzire.

Tot mai multi romani opteaza pentru noile modele de centrala Viessmann, datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera. Ele sunt recomandate de specialistii in domeniu si, in acelasi timp, se bucura de aprecierea unanima a utilizatorilor.

Iata principalele motive pentru care se declara multumiti toti cei care si-au cumparat un model de centrala Viessmann!

Incalzire si apa calda pentru orice fel de spatiu

Noile modele sunt proiectate pentru a raspunde oricarei cerinte de incalzire si de apa calda menajera, indiferent ca este vorba despre un apartament de dimensiuni mici, de sub 50 de metri patrati, despre o casa de 200 de metri patrati sau chiar de o hala industriala de mari dimensiuni. Astfel, fiecare cumparator gaseste solutia potrivita, avand posibilitatea de a alege exact centrala Viessmann de care are nevoie, in functie de putere si de diferite alte caracteristici.

Echipamentele functioneaza in condensare, cu ardere in tiraj fortat, ceea ce le permite sa ofere un randament termic sporit. Eficienta lor este de-a dreptul remarcabila, datorita in primul rand arzatoarelor radiante Matrix si schimbatoarelor de caldura performante.

Centralele potrivite pentru spatii de mici dimensiuni

Proprietarii de apartamente care au achizitionat centrala termica in condensatie Vitodens 050-w 24 kW s-au declarat extrem de multumiti de randamentul pe care il ofera, precum si de alte caracterisitici care sporesc starea de confort a utilizatorilor. De exemplu, au remarcat faptul ca instalatia este foarte silentioasa, in comparatie cu alte produse. Pretul este, la randul sau, cat se poate de avantajos.

Echipamentul functioneaza in regim combi, asigurand atat apa calda, cat si caldura, si este capabil sa atinga un randament de 108% in conditii de functionare normala. Aceasta centrala Viessmann incalzeste apa printr-un schimbator in placi si asigura un debit de apa calda de 16 litri pe minut.

Centralele recomandate pentru spatii mai mari

Pentru locuintele sau spatiile de dimensiuni medii sunt recomandate doua modele cu puterea de 33, respectiv 35 de kilowati: Vitodens 050-w si Vitopend 100-w. Ambele functioneaza in condensatie, sunt extrem de eficiente si asigura un debit de apa suficient pentru locuitorii unei case.

Pentru incalzirea spatiilor comerciale si industriale sunt recomandate doua modele de mare capacitate, care ofera inclusiv posibilitatea de montaj in cascada: Viessman Vitodens 200 si Vitocrossal. Ambele sunt potrivite pentru proiecte comerciale, rezidentiale sau industriale ample.

Cum poti creste rezistenta unui echipament de incalzire?

Odata ce achizitionezi o centrala Viessmann, exista mai multe lucruri pe care le poti face pentru a-i creste rezistenta. Iata cele mai importante recomandari ale companiei!

instalatia trebuie montata doar cu echipe specializate si autorizate de Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR);

caloriferele, conductele si orice alte echipamente instalate trebuie sa fie potrivite pentru modelul achizitionat;

este recomandata montarea unui filtru anticalcar, pentru a reduce riscul defectarii.

Astfel, o centrala Viessmann va asigura confort si armonie pentru tine si cei dragi, de-a lungul unei perioade indelungate de timp. Cea mai buna dovada este reprezentata chiar de marturiile celor care au facut deja o astfel de investitie!