Cum iti organizezi nunta?

A venit vremea sa te ocupi de organizarea nuntii si te simti putin pierduta? Sau ai prea multe lucruri in minte si idei pe care nu stii cum sa le sortezi? Prietenii si prietenele iti vorbesc despre nunta lor, parintii vor si ei sa te ajute, dar nu vor sa renunti la anumite obiceiuri… deci la intrebarea Ai nevoie de un wedding planner pentru nunta ta, raspunsul este categoric Da.

Iata care sunt avantajele

Castigi timp. Cel mai adesea, este unul din motivele principale. Tu si partenerul sunteti prinsi cu munca, lucrati uneori sase zile pe saptamana deci nu prea ai mult timp pentru a organiza nunta visurilor tale.

Wedding plannerul este deci cel care va afla care iti sunt dorintele, visele, care iti sunt prioritatile, temerile si lucrurile care nu ai vrea sa se intample.

Va cauta, va selecta si va contacta diferiti specialisti si va organiza totul in locul tau.

Este cea mai buna alegere atunci cand nu mai ai idei. Nu prea ai inspiratie pentru nunta ta sau din contra, ai prea multe idei si nu mai stii ce sa alegi? Este marele avantaj al unui Wedding Planner. Este o persoana foarte creativa si cum a organizat mai multe nunti, iti va face unele propuneri la care poate nu te-ai gandit pana acum. Dar, va asigura in acelasi timp coerenta si armonia temei si stilului ales.

Expertiza. Este un motiv evident pentru care ar trebui sa apelezi la un wedding planner. Un wedding planner organizeaza in jur de 15 nunti pe an. Deci cunoaste acest eveniment pe de rost si iti va aminti mereu care sunt detaliile care nu trebuie sa fie uitate- administrative, organizationale sau chiar traditionale.

Stie cand, cum, unde si de ce anumite detalii sunt primordiale si va fi ghidul tau de-a lungul pregatirilor.

Reteaua de specialisti de care ai nevoie. Un wedding planner cunoaste foarte bine specialistii sau prestatarii de care ai nevoie pentru nunta ta. Va sti deci ce sa iti propuna in functie de nevoi si de dorinte.

Gestionarea bugetului. Chiar daca stii cum sa iti imparti la perfectie bugetul, este foarte linistitor sa lasi organizarea nuntii pe mainile unui wedding planner. Cunoaste preturile sau bugetul general de care ai nevoie si va stabili un buget aproximativ de care ai nevoie in coerenta cu nevoile si dorintele tale. Si te va avertiza fara doar si poate atunci cand nu il respecti.

Fiecare cuplu merita sa aiba parte de o nunta de vis, de aceea am pregatit pentru voi o serie de sfaturi utile. La fel ca in cazul restaurantului, si incheierea unui parteneriat cu un fotograf profesionist de nunta trebuie realizata in timp util. De regula, fotografii au numeroase cereri si atunci este indicat sa va asigurati ca persoana cu care va doriti sa colaborati este disponibila pentru ziua cununiei voastre.

La fel trebuie sa procedati cu o trupa cover, DJ-ul si videograful pentru filmari nunti. Nu lasa pe ultima suta de metri nici rochia și costumul sau verighetele. Inainte de eveniment trebuie sa reconfirmati ultimele detalii cu cei de la restaurant, cu formatia si fotograful pentru ai anunta daca au intervenit schimbari.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez urmareste-ne permanent pe site-ul nostru fotografiedepoveste.ro – Servicii foto video Timisoara