Cum sa alegi cele mai bune suplimente de pre-antrenament pentru femei

Pentru a profita la maximum de exercitiile fizice, oamenii iau suplimente pentru a intarzia oboseala si pentru a-si creste nivelul de energie. Aceste suplimente sunt predestinate atat femeilor, cat si barbatilor.

In acest articol veti afla informatii despre suplimentele de pre-antrenament si modul in care pre-antrenamentele pentru femei difera de alte tipuri.

Ce sunt suplimentele de pre-antrenament?

Suplimentele pre-antrenament, sau pre-workout sunt suplimente alimentare care maresc nivelul de energie al unei persoane, intarzie oboseala si imbunatatesc concentrarea pentru performantele optime de antrenament. Si, după cum sugereaza si numele acestora, oamenii le consuma inainte de a incepe sesiunea de exercitii.

Ele sunt prezentate sub diferite forme: shake-uri, bauturi, pastile si snack-uri. Acestea variaza in functie de dozare, ingrediente si modul in care afecteaza consumatorul.

Exista suplimente speciale pentru femei?

Femeile si barbatii trebuie, adesea sa ia doze diferite de suplimente in functie de greutatea corporala. Oamenii au tolerante diferite si reactioneaza diferit la acestea.

Unele suplimente pentru femei nu contin ingrediente care se concentreaza pe cresterea masei musculare, ceea ce este un aspect comun in suplimentele comercializate pentru barbati.

Femeile insarcinate sau care alapteaza ar trebui sa evite administrarea suplimentelor care contin anumite ingrediente, cum ar fi vinpocetina, cofeina si alti stimulenti.

Este indicat sa verificati avertismentele despre produs si sa discutati cu un medic sau antrenor inainte de a lua orice suplimente de antrenament.

Suplimentele de pre-antrenament ofera beneficii?

Suplimementele pre-antrenament contin o combinatie de ingrediente care au ca scop imbunatatirea performantei corpului in timpul antrenamentelor. Un studiu a afirmat ca suplimentele cu mai multe ingrediente ar putea fi un bun ajutor ergogen (mareste productia de energie si imbunatateste performanta) pentru persoanele active.

Exista o varietate de suplimente pre-antrenament pentru femei, dar chiar daca acestea ofera unele beneficii, nu ar trebui sa inlocuiasca o alimentatie buna, somnul si o dieta sanatoasa.

Oamenii ar trebui sa ia in considerare diferiti factori atunci cand aleg suplimente pre-antrenament, inclusiv ingrediente, certificari sau aprobari, in functie de obiectivele propuse.

Una din cele mai bune suplimente pre-antrenament este creatina.

De ce creatina? Pentru ca aceasta este cea mai sigura forma pentru consum. Creatina este o molecula care se gaseste in celulele corpului. Acesta joaca un rol important in productia de energie si suplimentarea corpului cu creatina poate creste aportul de energie si imbunatateste performanta exercitiilor fizice. Creatina creste continutul de apa al celulelor musculare si poate contribui,de asemenea, la cresterea masei musculare.

Creatina monohidrata este forma cea mai studiata si cea mai frecvent utilizata. Un numar mare de cercetari indica faptul ca este cea mai sigura si eficienta. Studiile au raportat faptul ca este sigur sa consumi creatina monohidrata, deoarece aceasta nu va produce efecte adverse.

In concluzie, suplimentele pre-antrenament ajuta la cresterea aportului de energie, pentru a se bucura la maximum de exercitiile fizice si pentru a imbunatati concentrarea performantelor optime de antrenament. Dupa cum am aflat de mai sus, una din cele mai bune forme de supliment pre-antrenament, este creatina monohidrata pe care o puteti achizitiona de pe Bodyline.ro ce va va ajuta la o mai buna functionare a organismului si la imbunatatirea antrenamentelor fizice.