Cum să îți amenajezi modern casa folosind uși de interior Porta Doors?

Ușile reprezintă elemente de închidere (și uneori de compartimentare, dacă vorbim despre uși de interior) cu o mare importanță pentru locuințele noastre.

Indiferent de anotimp, ușa este cea care delimitează un spațiu personal de spațiul comun, într-un mod elegant, dar cât se poate de clar.

Ușile potrivite ne garantează siguranța și intimitatea și face dintr-o locuință un areal cu adevărat performant, exploatat într-o măsură eficientă.

De aceea pentru a alege ușa potrivită, luăm în calcul o multitudine de factori, printre care și pe cei estetici și funcționali.

Uși de interior – tendințe actuale de amenajare

Lumea modernă impune din ce în ce mai mult folosirea produselor simple, dar durabile, care pun accent pe eficiență, pe economisirea timpului și a resurselor de orice tip.

Locul ușilor din lemn masiv, greoaie și impunătoare a fost luat de cele din materiale ușoare, ce se pot monta cu ușurință, oferind în același timp același confort și aceeași fiabilitate.

O tendință modernă este aceea de a folosi uși de termopan pentru interior, acestea fiind recunoscute pentru eficiența lor, mai ales în ceea ce privește închiderea spațiului și optimizarea consumului de căldură.

Ele pot fi folosite atât în cazul locuințelor individuale, cât și în cazul spațiilor de birouri, în cazul hotelurilor sau sălilor de evenimente.

Acestea se montează și se demontează cu ușurință, sunt foarte ușor de întreținut și au un aspect estetic foarte plăcut, potrivindu-se cu ușurință oricărui spațiu.

Pe de altă parte, pentru persoanele care le preferă cele clasice, din lemn, tendințele moderne aduc în vedere utilizarea nuanțelor deschise, care crează impresia unui spațiu mai amplu. Astfel, ușile de interior Porta Doors cu finisaj din furnir natural, sau cele vopsite, pot fi un real ajutor pentru orice beneficiar care își dorește să își amenajeze casa conform tendințelor actuale.

Ușile glisante sunt și ele la mare căutare, mai ales în cazul locuințelor mici, a căror spațiu trebuie exploatat cât de poate de rațional.

Ele pot fi folosite cu succes atât în cazul bucătăriilor, cât și în cazul holurilor sau a dormitoarelor, garantând o compartimentare facilă și sigură, minim invazivă pentru locuință. O ușă glisantă este modernă și foarte estetică.

Porta Doors – o gamă variată de modele

Ușile pot fi găsite într-o varietate mare de modele și nuanțe, iar alegerea este în mod cert un privilegiu al beneficiarului.

Un brand foarte apreciat de uși de interior și nu numai, este Porta Doors.

Oferta Porta Doors cuprinde:

  • uși de interior (de la uși vopsite sau cu finisaj sintetic până la cele cu finisaj din furnir natural;

  • uși de exterior;

  • ușile de intrare în apartament;

  • uși metalice;

  • uși având caracteristici speciale (rezistență sporită la foc sau la umiditate mare, uși cu izolare fonică etc.).

O ușă reprezintă mai mult decât un simplu element de închidere. Ea reprezintă spațiul tău, confortul tău și libertatea ta.

Din acest motiv o cercetare a pieței în căutarea produselor potrivite ar putea fi exact cheia care deschide ușa de care ai nevoie.