Cum să ne pregătim garderoba pentru sezonul rece?

Vara aceasta aproape că a zburat și chiar dacă soarele încă este puternic acum, sezonul rece se apropie cu repeziciune. De aceea trebuie să începeți să vă gândiți dacă vă lipsește vreun element esențial din garderobă și să întregiți colecția pentru a întâmpina toamna în cel mai bun mod.

Iată elementele cheie ale unei garderobe toamnă-iarnă!

  •      Pardesiu

Nu există o piesă vestimentară care să definească mai bine sezonul tomnatic decât un pardesiu.

Orice garderobă ideală conține un pardesiu negru și unul într-o culoare neutră, ușor de combinat cu alte piese.

Acesta transformă orice ținută într-una elegantă și stilată, fiind perfectă pentru o plimbare în luna septembrie. Accesorizarea se poate face cu o eșarfă și o beretă, construind un look complet și rafinat.

  •     Palton

O variantă mai groasă și mai potrivită pe măsură ce se apropie iarna este celebrul palton. Acesta trebuie ales după siluetă, încât unei femei cu siluetă suplă și înaltă i s-ar potrivi un palton lung și larg, pe când o minionă ar prefera ceva mai scurt și cambrat.

Fie că e purtat cu o rochie, pantaloni sau fustă, paltonul nu dă greș niciodată când e vorba de sezonul rece.

  •     Blugi

O pereche de blugi nu se demodează niciodată, mai ales dacă este aleasă corect. Aceștia pot fi mulați sau largi, evazați sau tip drepți. Este esențial ca în garderobă să fie cel puțin un model din fiecare, o pereche neagră și una albastră. Astfel, vei putea combina piesele între ele, fiecare ținută arătând chic și clasic.

  •      Cizme

Când vine vorba de încălțăminte, nu pot lipsi faimoasele cizme. Orice femeie are nevoie de o pereche de cizme de damă de calitate care să îi ofere eleganță și confort în același timp.

Cei de la Modlet.ro aduc sute de noi modele săptămânal dintre care poți alege ce tip de cizme ți se potrivesc cel mai bine.

Poți opta pentru cizme mai înalte sau mai scurte, cu toc sau fără toc, cu blană sau fără, însă este esențial să deții o astfel de pereche de încălțăminte pentru a fi pregătită de sezonul rece.

  •   Bocanci

 O altă variantă de încălțăminte pentru acest sezon este reprezentată de bocanci. Aceștia sunt potriviți pentru situații în care nu vrei să fii elegantă, ci mai practică, situații în care să poți păși în voie și să fie ușor de combinat la orice ținută. O pereche de bocanci de calitate poate rezista ani întregi, fiind o piesă de încălțăminte la modă oricând.

  •     Jachete

Cel mai mare secret al unei garderobe reușite în sezonul rece este să conțină straturi. Pentru a crea un look coerent și stilat, este nevoie să combini diverse piese, printre care jachetele. Acestea aduc un plus estetic oricărei ținute și țin de cald în același timp.

Hainele spun multe despre cei care le poartă, este un mod de exprimare a propriei personalități. Astfel, ideile de mai sus pot fi o sursă de inspirație pentru a-ți crea o colecție de toamnă-iarnă care să te reprezinte și să te caracterizeze perfect.

 

Sursa foto: pexels.com