Cum să personalizezi un cadou pentru aniversarea nunții

Aniversarea nunții reprezintă mereu un moment special, indiferent cât timp a trecut de la eveniment. Este o zi inedită, ce aduce aminte de cele mai frumoase momente petrecute alături de cele mai importante persoane.

Poate că aniversarea nunții despre care vorbim este chiar a ta și dorești să-ți surprinzi partenerul cu un cadou plin de personalitate. Poate că vorbim despre aniversarea unor prieteni sau a altor oameni dragi, cărora vrei să le dăruiești ceva simbolic, care să le facă ziua și mai frumoasă.

Indiferent de caz, mai jos vei găsi cinci idei perfecte de cadou aniversar, personalizabile pentru fiecare cuplu în parte!

1. Un tablou cu poziția stelelor din noaptea nunții

Ce poate fi mai frumos decât imaginea cerului înstelat, exact așa cum arăta în noaptea cea mare? Fie că vrei să oferi acest cadou partenerului, cu ocazia aniversării voastre, sau altui cuplu care serbează ziua nunții, un tablou de acest tip va bucura pe oricine.

Caută online firme care produc asemenea hărți fidele, după datele NASA. Nu ai nevoie decât de ziua, luna, anul și ora nunții pentru a obține o hartă fidelă, unică pentru fiecare cuplu.

2. Un aranjament floral special

Dacă vrei să-ți arăți aprecierea și să împarți bucuria aniversării, un cadou minunat poate fi și un aranjament floral inedit, alături de o scrisoare sinceră.

Poți opta pentru cutii florale elegante, din catifea sau cu diferite imprimeuri, umplute cu florile preferate ale destinatarului. Alege varianta clasică, oferind un buchet imens de trandafiri într-o cutie de catifea roșie sau neagră, sau fii creativ și creează un mix de flori de sezon.

Nu uita să adaugi câteva rânduri scrise din suflet, pentru a personaliza până la capăt cadoul tău.

3. O hartă a locului în care s-a spus „da”

Fiecare cuplu are câteva locuri speciale, știute numai de ei sau de cei apropiați. Poate fi acea cafenea în care au vorbit prima oară, orașul în care au spus „da” când se aflau într-o vacanță prin Europa sau acea insulă exotică pe care și-au petrecut luna de miere.

Dacă vrei să-ți surprinzi jumătatea sau un cuplu ce își serbează aniversarea nunții, oferă un colaj cu hărți care marchează acele locuri cu valoare sentimentală. Poți transforma cadoul într-un proiect DIY (do it yourself), pentru ca darul tău să fie cu adevărat unic.

4. Un album cu fotografii

În cazul în care dorești să rămâi în zona DIY, poți face cadou un album foto fizic, cu poze printate. În prezent, când totul este digital, o colecție de amintiri pe hârtie valorează mai mult ca niciodată!

Include în album fotografii cu voi doi (sau cu ei doi, dacă dăruiești albumul unui alt cuplu), în ordine cronologică sau în funcție de alte criterii.

5. Un kit pentru o seară aniversară specială

Dacă vrei să te asiguri că nu dai greș, aceasta este cea mai bună variantă de cadou. Ai nevoie de o cutie imensă, pe care o vei umple cu tot strictul necesar (și chiar mai mult!) pentru o aniversare specială.

În primul rând, include o sticlă de prosecco sau de vin, alături de pahare personalizate cu data nunții sau cu numele celor care celebrează. Dacă oferi cadoul unui cuplu de prieteni, află mai întâi ce preferințe au în materie de băuturi.

Pune în cutie și un set de lumânări parfumate, un set de halate din satin pentru ambii parteneri, precum și un playlist cu muzica preferată.

Dacă vrei să duci gestul până la capăt, dăruiește și o invitație la spa pentru doi. Fără îndoială, va fi un gest foarte apreciat!

În final, indiferent ce alegi să dăruiești, asigură-te că personalizezi gestul. Este elementul care te va ajuta să scoți orice cadou din anonimat!