Cumpărând un Hoverboard în acest sezon de vacanță

La Smart Balance, știm cât de greu este să găsești o idee originală de cadou pentru cineva. Cu atât de multe magazine și magazine online – găsirea unui cadou care să se potrivească personalității fiecăruia poate fi destul de dificilă. Dar nu vă temeți! La Smart Balance, oferim diferite tipuri de hoverboard-uri pentru toate ocaziile, fie că sunteți în căutarea a ceva unic sau pur și simplu încercați să găsiți ceva mic, dar grijuliu.

Hoverboard-uri cu costuri reduse

Un factor major care a contribuit la succesul acestor plăci este prețul lor surprinzător de accesibil. Acest lucru poate părea surprinzător, deoarece majoritatea oamenilor nu văd celebrități folosind o nouă formă de tehnologie decât dacă aceasta este scumpă, dar aceasta nu este! Planșele Hovers sunt disponibile pentru oricine are nevoie de ele – gândiți-vă doar la cât de bine s-ar simți cineva dacă i-ați oferi una de Crăciun sau de ziua lui de naștere. Capacitatea hoverboard-urilor de a fi vândute la prețuri mai mici decât cele așteptate începe cu faptul că nicio companie nu controlează singură drepturile de autor pentru acestea. În schimb, mulți producători diferiți produc modele mai ieftine, pentru a se asigura că toată lumea își poate permite unul – chiar dacă acestea sunt tot de înaltă calitate!

Un hoverboard are două titluri bine cunoscute, dar este așa doar pentru că își asumă meritele pentru o idee care aparține altcuiva. Termenul hoverboards a devenit popularizat pentru prima dată în anii 1980 datorită unor filme precum Back To The Future II. În acest film, Marty McFly (interpretat de Michael J Fox) se plimba pe unul în ceea ce el credea că este anul 2015 – mai târziu se va dezvălui că, de fapt, el a călătorit cu 30 de ani înainte față de perioada sa de timp inițială, datorită faptului că a fost trimis accidental înapoi în timp de către o prietenă a tatălui său care folosise obiecte din laboratorul casei sale din viitor pentru experimentul ei despre electricitate.

Sunt aceste lucruri prietenoase pentru copii?

Cât de îndemânatic este copilul dumneavoastră? Dacă îl cumpărați pentru un copil mic, luați în considerare posibilitatea de a cumpăra ceva cu un mâner atașat. Dacă asta nu funcționează, mergeți mai departe și luați ceva mai lent-5 mph ar trebui să fie de ajuns. Anvelopele mai mari sunt, de asemenea, ușor mai ușor de manevrat.

Aceste hoverboard-uri nu sunt prea greu de învățat cum să le folosești; sunt chiar foarte simple! Tot ce ai nevoie este un pic de echilibru și ceva practică. Odată ce ați prins cum funcționează, va fi nevoie doar de câteva mici ajustări aici sau acolo – dar nu vă faceți griji, pentru că odată ce vă simțiți confortabil, orice altceva devine mult mai ușor. În cel mai scurt timp veți putea să vă deplasați oriunde fără să vă gândiți la asta. Și credeți-mă când vă spun că acest lucru se va transforma într-un antrenament incredibil pentru abdomenul dumneavoastră!