Cumparati folii stretch care nu va multumesc ? Maxoll este solutia dvs. !

Maxoll are o experiență pe piata de peste douăzeci și sase de ani, avand ca scop precis de producerea și comercializarea materialelor și mașinilor de ambalat din domeniul ambalării colective industriale.

Maxoll aduce oriunde și oricând pe rafturile dvs. foliile stretch, numite și folii extensibile, ce sunt folosite în procesul de ambalare finală al paleților cu diferite grupaje sau produse. Pe lângă performantele superioare de tensionare însoțite de calitatea exemplară de fabricare, vă prezentăm de asemenea si o alta varianta a foliei stretch, si anume rolele fără tub, asigurand o reducere suplimentara a costurilor si avand o greutate semnificativ redusă.

CE AVEM NOI: În primul rând, noi suntem compania care nu doar promite, ci și demonstrează respectarea angajamentelor plusând pe dorința îndeplinirii celor mai ridicate standarde în productia, depozitarea si transportul materialelor pentru ambalat. Suntem preocupați mereu de ceea ce livrăm clienților, venind cu o gamă vastă de ambalaje concepute la cel mai înalt nivel de performanta, sprijinind procesul de ambalare chiar de la început. Investim timp individual alături de fiecare client pentru a distribui informaţii practice și utile, indicații pentru materiale și recomandări de folosirea a acestora cu scopul eficientizarii procesului de ambalare.

DISCUTĂM ŞI DE PRODUSE:

Folie stretch manuala | folosită pentru ambalarea, asigurarea și protecția produselor pe paleți. Protejează produsele împotriva prafului, mizeriei și umidității. Poată fi tensionată chiar până la 150%. Există și varianta de role fără tub (coreless), care sunt mult mai economice decât cele cu tuburi si mai usor de folosit. Greutatea lor nu este mai mare de 1.7kg, comparativ cu folie standard care poate sa ajunga pana la 3 kg. Grosimea poate fi de 23, 20, 17 microni, sau chiar mai subțiri, de 15 sau 12 microni, cu o lățimea standard a foliei de 500 mm.

Folia este un tip de film (wrap) confecţionată din polietilenă de joasă densitate (LLDPE) care se utilizează de obicei în logistica transporturilor dar are şi alte aplicații diverse, ce privesc în mod direct împachetarea și asigurarea diferitelor produse și mărfuri.

Cateva din atributiile principale:

  • Asigurarea mărfurilor amplasate pe paleți, pe durata transportului și depozitării acestora.
  • Eficientizarea procesului de împachetare pe paleți.
  • Manevrabilitate sporită pentru mărfurile ambalate și fixate cu folie stretch manuala.
  • Rapiditate la împachetare. Folia stretch este ușor de aplicat.
  • Rezistență sporită conferită prin natura materialului (LLDPE) și prin elasticitatea crescută a acestuia.
  • Rezistență la șocuri mecanice și intemperii, ce conferă protecție sporită pentru mărfurile împachetate.
  • Extinderea perioadei de garanție pentru produsele alimentare depozitate la rece și împachetate cu folie stretch.
  • Protecție limitată față de radiațiile ultraviolete.
  • Protecție față de umezeală și depunerile de praf.
Ne puteţi contacta la:
☎ 0266 217 862   |   0266 217 892
📧 office@maxoll.ro
🏠 Str. Rákóczi Ferenc 96, Odorheiu Secuiesc

MAXOLL – ALEGEREA IDEALĂ SUNTEM NOI!