De unde cumperi vata minerala daca locuiesti in Iași

Vata minerală este unul dintre cele mai bune materiale de izolare, iar acest lucru este confirmat de caracteristicile sale tehnice. Vata minerală este folosită pentru nenumărate proiecte de izolare, de la ansambluri rezidențiale la clădiri industriale. Pentru ca izolarea locuințelor reprezintă un aspect important, vata minerală este o soluție pe care merită să o iei în considerare.

 

Dacă ești din Iași, ar trebui să știi că poți găsi cu ușurință acest material de izolare, fără a fi nevoit să apelezi la soluții de compromis. Pentru vata minerala Iasi doar caută în lista de materiale matis.ro și bucură-te de multitudinea de materiale de construcții puse la dispoziție de către acești specialiști. 

De ce este vata minerala un produs atât de bun pentru izolare?

Atunci când casa ta devine ineficientă din punct de vedere energetic, acest lucru se resimte și la interior, la nivel de confort, dar și în facturile de energie. Un mod simplu de a verifica eficiența termică a unei locuințe este să faci un audit termic al acesteia. Un audit energetic reprezintă o analiză făcută construcției, prin termografie în infraroșu, prin care sunt evidențiate punțile termice. 

 

Punțile termice reprezintă zone ale clădirii prin care loc transferul termic al clădirii, de cele mai multe ori peste limită. Pierderile mari de căldură în timpul iernii vor conduce la un deficit din punct de vedere al încălzirii, pentru că aparatele de încălzire vor trebui să acopere aceste pierderi. Dacă vei alege să consumi mai multă căldură, folosind aceste dispozitive la capacitate maximă, acest lucru va conduce către costuri foarte mari cu întreținerea. Soluția și cea mai bună alegere în acest caz este izolarea termică a clădirii.

 

Dintre toate tipurile de materiale de izolare, vata minerală este considerată a fi un produs ideal. Complet naturală și eficientă, vata minerală poate fi aleasă din două tipuri de produse: vata minerală bazaltică și vata de sticlă.

 

Fiecare dintre aceste produse aduce beneficii majore la nivel de utilizare, însă cel mai mare avantaj pe care îl aduc aceste materiale este coeficientul de conductivitate termică. Acest coeficient reflectă de fapt permeabilitatea materialelor la schimburi de temperaturi cu exteriorul. Din acest punct de vedere vata minerală se comportă deosebit de bine, având un coeficient de conductivitate de doar 0.040 W/ mK, incomparabil mai mic față de alte tipuri de materiale de izolare. 

Materiale de izolare de calitate, chiar și în Iași

Dacă ești din Iași sau din orașe limitrofe ar trebui să știi că poți găsi cu ușurință vata minerală în magazinul matis.ro, alături de alte materiale de construcții de care poți avea nevoie pentru proiectele tale de construire sau amenajare. În acest fel nu vei mai fi nevoit să cauți materiale de construcții în țară sau cele mai bune oferte de preț, pentru că pe Matis vei găsi întotdeauna prețuri foarte bune la produse de cea mai bună calitate. 

 

Astfel, în acest magazin nu vei găsi doar vata minerală pe care să o poți folosi pentru izolarea locuințelor, ci și profilele metalice necesare pentru a asigura suportul de cai ai nevoie pentru montaj. Tot aici vei găsi și gips carton cu care să acoperi structurile de izolare pentru ca locuința ta să fie izolată temeinic și să arate impecabil.

 

Izolarea casei tale nu ar trebui să îți ridice probleme nici din punct de vedere al costurilor și nici la nivel de funcționalitate. Investește în produse de calitate și asigură-te că beneficiezi de cele mai bune oferte pentru tine și pentru casa ta. Izolarea termică este mai mult decât o amenajare. Ea este de fapt o investiție în viitorul casei tale și în confortul tău.