Dozatoare de apă cu sistem de filtrare

Aproximativ 35.000 de substanțe chimice extrem de toxice sunt utilizate anual în lume, iar în fiecare an această cifră crește cu aproximativ 1.000. Dintre acestea, aproximativ 750 de specii care provoaca cancer și intoxicația corpului uman, se regăsesc în apa de baut. Dozatoarele de apă cu sistem de filtrare vor ajuta la rezolvarea acestor probleme de poluare a apei potabile. Cu ajutorul lor vei avea în mod constant apa pură, care nu este inferioară calitativ apei naturale de izvor. Apa este filtrată și potabilizată cu ajutorul unui sistem intern de filtrare în cascadă. Dozatoarele de apă sunt de asemenea,  notabile pentru simplitatea și usurința lor de utilizare: pur și simplu se racordează direct la rețeaua municipală. Gradul ridicat de purificare a apei permite îndepărtarea completă a metalelor grele, a clorului, ruginei, substanțelor chimice etc., precum și a mirosurilor neplăcute.

Compoziția sistemului de filtrare pentru dozator apă

Carbon activat impregnat cu argint: cartușele filtrante nu folosesc cărbune, ca în alte filtre similare, ci carbon obținut din coji de nucă de cocos. Un astfel de carbune are o structura mai densă, dar în același timp mult mai poroasă, care la rândul său își mărește capacitatea de absorbție de mai multe ori. Carbunele din elementul filtrant este impregnat cu argint. Ionii de argint sunt un excelent dezinfectant și combat activ bacteriile dăunătoare din apa filtrată. Este dovedit științific că argintul activează în detrimentul agenților cauzali ai dizenteriei, febrei tifoide și holerei. Streptococii, stafilococii, protea și salmonella sunt foarte sensibili la ionii de argint.

Membranele capilare ultrafiltrante: utilizate în elementul de filtrare pentru dozator apă, nu numai că elimină eficient metalele grele și diverse impurități, ci combate cu succes bacteriile și germenii.

Bilele bio-ceramice sunt folosite ca element suplimentar pentru îmbunătățirea calității apei. Acestea sunt minerale naturale cu proprietăți cu adevarat miraculoase, deoarece generează raze infraroșii și emit ioni negativi. Expunerea la raze infraroșii, duce la fenomenul de ionizare a apei cu producere de OH si H. O astfel de apă, care intră în corpul uman, îmbunătățește semnificativ metabolismul, întărește microsistemele de circulație a fluidelor în organism, reglează circulația sângelui, activează vasele de sânge care au fost blocate de cheaguri de sânge.

Dozatorul de apă Aqua Georom nu numai că îndeplinește toate standardele ridicate de apă potabilă, dar le depășește de mai multe ori, lucru confirmat prin studii relevante.