Scapă de problemele gingivale FĂRĂ ANESTEZIE în clinica stomatologică Life Dental Spa

Până de curând, gingivita și parodontoza se tratau invaziv, prin chiuretaje subgingivale și manopere chirurgicale dureroase, greu de suportat pentru pacient, care ridicau problema a numeroase riscuri în ceea ce priveste apariția complicațiilor și a recidivelor. 

Grație tehnologiei de ultimă generație, echipa de medici profesioniști a clinicii stomatologice Life Dental Spa, situată în centrul capitalei, poate oferi pacienților tratamente pentru gingivită și parodontoză cu ajutorul laserului stomatologic. 

Laserul dentar este o inovație în ceea ce privește stomatologia, aducând beneficii majore asupra tratamentelor! Iată doar 10 dintre numeroasele avantaje de care au parte pacienții care aleg tratamentul gingivitei cu laserul:

 

 1. LIPSA DURERII
 2. Anestezia NU mai este necesară 
 3. Eliminarea și distrugerea bacteriilor de la nivel local gratie efectului bactericid
 4. Tratamentul este non-chirurgical
 5. Confort în timpul ședințelor de tratament
 6. Ședințele nu durează mai mult de o oră
 7. Terapie minim-invazivă, prietenoasă cu țesuturile din jur 
 8. Stimularea regenerării cu apariția efectelor vizibile încă de la primele ședințe 
 9. Rezultate valabile pe termen lung
 10. Ședințe de tratament fără ace, fără freze si fara dureri!

 

 

Ce este gingivita?

Gingivita reprezintă inflamația gingiei, fiind o afecțiune foarte des întâlnită în rândul pacienților care au călcat pragul clinicii Life Dental Spa, fie că vorbim de adolescenți sau pacienți mai în vârstă. 

Cauza majoră care duce la apariția gingivitei este neglijarea igienei orale, care duce la acumularea de placă bacteriană și de tartru, cu un puternic efect iritant asupra gingiei. 

Pentru a se apăra, gingia are niște ”reacții” vizibile, iar semnele că gingia are de suferit sunt usor de observat de către pacient, și anume: 

  • Gingia capătă o nuanță roșie-violacee 
  • Apar sângerări și dureri gingivale la periaj și nu numai 
  • Papilele gingivale încep să se umfle 

 

 • Din pricina depozitelor de tartru dentar (piatră dentară), respirația poate căpăta un miros neplăcut 

 

 • Gingia se poate retrage de pe dinte, expunând rădăcina și slăbind stabilitatea dinților pe arcadă 

O gingivită netratată evoluează spre parodontoză! #LifeDentist-ii trag un semnal de alarmă, căci aproximativ 8 din 10 romani suferă de afectare gingivală!

Parodontoza este o afecțiune care se manifestă în timp, în lipsa unui tratament pentru gingiviă cu ajutorul laserului dentar. 

Țesutul care susține dinții pe arcadă va deveni din ce în ce mai slăbit din pricina tartrului și bacteriilor, formându-se pungi parodontale de diferite dimensiuni. 

Amânarea vizitelor la cabinetul stomatologic din București nu duce decât la creșterea riscului de pierdere a dinților, cu un puternic impact asupra sănătății orale și generale

Nu lăsa gingivita să evolueze în parodontoză! Programează-te ACUM și beneficiază de voucher-ul în valoare de 100 de lei oferit online pentru tratamentele laser în clinica Life Dental Spa!